سخنگوی سپاه: بی‌وقفه تا بامداد به سرزمین‌های اشغالی حمله می‌کنیم

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: تهاجم ما قطعاً ترکیبی است و از همه مولفه‌های قدرت علیه رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود و باقدرت، کوبنده و مخرب تا بامداد و بی‌وقفه پیش خواهد رفت.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران در گفت‌وگویی با اشاره آغاز نهمین موج عملیات ترکیبی وعده صادق ۳ علیه بانک اهداف رژیم اسرائیل، اعلام کرد: این عملیات تا بامداد به‌صورت پیوسته ادامه دارد. ما رژیم را در سرزمینی محدود درگیر کرده‌ایم و اهداف مختلفی را به شکل موفق زیر ضربه برده‌ایم.

او یادآور شد: ما تاکنون عملیات‌ مستقل با پهپادهای تهاجمی و عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی را هم به شکل جداگانه از سوی نیروی هوافضای سپاه انجام داده‌ایم.

سخنگوی سپاه پاسداران تاکید کرد: تهاجم ما قطعاً ترکیبی است و از همه مولفه‌های قدرت علیه رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود و باقدرت، کوبنده و مخرب پیش خواهد رفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1271268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =