نباید به هر خبری استناد کنیم/ برای این روزها خواندن قرآن بسیار آرامبخش است

کارشناس حوزه رسانه گفت: یکی از مولفه‌های اولیه که اقدام نظامی را تعیین کند و به آن وزن بدهد روحیه و دیدگاه افکار عمومیست که می‌تواند پشتیبانی کند یا مقابله کند، برای این روزها و ساعات خواندن قرآن بسیار توصیه شده، آیات قرآن بسیار سکینه و  آرامش بخش است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز؛ این روزها دست در دست داشتن و حمایت و همدلی با یکدیگر بزرگ‌ترین کمکی است که می‌توانیم به ایران عزیزمان بکنیم، آرامش بخشی و محکم ایستادن برای مقاومت دغدغه‌ی اول ماست به همین منظور محمد رستم‌پور کارشناس حوزه رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز گفت: در جنگ‌های مدرن چیزی که بیشتر از توانایی‌ها و دارایی‌های نظامی اهمیت دارد روحیه، باور و تاب‌آوری ذهنی است یعنی در کنار همه امکانات تسلیحات و تجهیزات نظامی که در میدان نظامی و جنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد با دیگرانی که اقدام می کنند برای نبرد علیه بازیگران دیگر که در یک تعارض منافع قرار می‌گیرند حتما به دنبال این هستند که افکار عمومی رغیب را به خدمت بگیرند.

وی افزود: سعی می‌کنند از افکار عمومی به عنوان یک متغیر به عنوان یک بازو علیه آن بازیگری که در جنگ و نبرد هستند استفاده کنند اساسا جنگ شناختی به معنای تسلیح افکار عمومی و استفاده از افکار عمومی رغیب به عنوان یک تسلحه علیه خود اوست بنابر این می‌بینید از ساعات اولیه که رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی حمله کرد پیوست‌های عملیات روانی جدی و عملیات رسانه‌ای متعددی در دستور کار قرار گرفت از جمله این پیوست‌ها دست زدن به یک سری اخبار جعلی بود برای القا چند قطبی، ترس، تضعیف نیروهای نظامی ایران و کوچک نمایی توانمندی دفاعی و نظامی ایران.


رستم‌پور خاطرنشان کرد: تمام این‌ها براساس آن شناسایی دقیقی که از افکار عمومی ایران طی همه‌ی سال‌ها مبتنی بر داده‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده شده طراحی و برنامه‌ریزی شد.

وی تصریح کرد: همچنان امیدواری دشمن بر این است که افکار عمومی گروه‌های مختلف اجتماعی پشت نیروهای نظامی و تصمیم‌گیران سیاسی را از حیث مقابله و دفاع با دشمن صهیونی خالی کنند و برای این طراحی ویژه‌ای دارند. ترس، اختلاف افکنی، تکنیک‌های مختلف که در حوزه انفعال افکار عمومی به کار می‌گیرند از این دست است.

کارشناس حوزه رسانه ادامه داد: در مقابل ما باید کارهای متعددی انجام دهیم یکی از آن کارها این است که به هر خبر و گزارشی استناد نکنیم، بپرسیم، جست و جو کنیم یکی از جدی‌ترین تکنیک‌هایی که دشمن در عملیات روانی به کار می‌گیرد، بالا بردن سرعت تحولات است برای اینکه قدرت پردازش و تحلیل را از ما بگیرد.

وی شرح داد: اگر خبری را در هرکدام از شبکه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان‌ها دیدید برای پنج ثانیه تأمل کنید، اول به این فکر کنید که آیا این خبر می‌تواند درست باشد یا نه، دوم فکر کنید که آیا انتشار آیا این خبر باعث ترساندن کسی نیست؟ میان سطرها و دست طراحی که پشت خبر قرار گرفته است را ببینید، سپس منبع را چک بکنید، اخبار جعلی و شایعات منبع ندارند، یا منابعی که دارند مشکوک است، استناد به منابع رسمی مثل مطبوعات، نهادهای حکومتی، خبرگزاری‌ها و صدا و سیما تماما در این دوران اهمیت مضاعفی پیدا می‌کنند.

رستم‌پور برای جمع بندی این موضوع گفت: در نهایت نکته‌ای که وجود دارد این است که سعی کنیم همدلی و پشتیبانی که در جامعه الان به وجود آمده را تقویت کنیم، تضعیف نکنیم، با کارهای متعددی که می‌توانیم انجام دهیم، مثل پرچم زدن بر سردر خانه‌ها، سلام علیک کردن، احوال‌پرسی‌ها مخصوصا در گروه‌های اجتماعی کوچک مثل گروه‌های خانواده و دوستان را حتما در اولویت قرار دهید.

وی تاکید کرد: مقابل تحلیل‌ها و گزارش‌هایی که بی‌پایه و اساس است و مردم را نسبت به آینده می‌ترساند بایستیم، روحیه حرف اول را می‌زند، دارایی نظامی مهم است ولی اقدام به استفاده از دارایی نظامی اهمیت اولیه دارد.

کارشناس حوزه رسانه توصیه کرد: یکی از مولفه‌های اولیه که اقدام نظامی را تعیین کند و به آن وزن بدهد روحیه و دیدگاه افکار عمومیست که می‌تواند پشتیبانی کند یا مقابله کند، برای این روزها و ساعات خواندن قرآن بسیار توصیه شده، آیات قرآن بسیار سکینه و آرامش بخش است. در تمام چهل و شش سالی که جمهوری اسلامی ایران اقدام کرده برای مقابله با دشمنان آدم‌کش و کودک کشی که در منطقه توسط امداد غیبی پشتیبانی می‌شد.

وی ذکر کرد: از بین دعاها، دعاهای جامعه کبیره و دعای چهارده صحیفه سجادیه، دعای حضرت زین‌العابدین وقتی به او ظلمی می‌شد و دعای بیست و هفت صحیفه سجادیه، دعای حضرت برای رزمندگان اسلام توصیه می‌شود.

رستم‌پور متذکر شد: دقت کنید فکر نکنید ما نمی‌توانیم کاری کنیم، فکر نکنیم که همه آن کاری که باید امروز انجام شود توسط نیروهای نظامی و نیروهای انتظامی است، اصلا چنین چیزی نیست، در شرایط جنگ هیبریدی یک نانوا، یک مغازه‌دار، یک کارمند و کارگر که نقش و وظیفه خودش را انجام می‌دهد حتی از نیروهای نظامی نیز می‌تواند موثرتر باشد.

وی در آخر گفت: آن کاری را که بنظرمان می‌رسد و باید انجام دهیم، حتما انجام دهیم، آن کار حتما درست است اما مراقبت‌های خودمان را داشته باشیم، اطرافیان و خانواده خودمان را همدل و منسجم کنیم و هوای خانواده خودمان را داشته باشیم. هسته‌های مقاومت از خانواده‌ها شکل می‌گیرد به امید پیروزی و ظفر ایران بر اسرائیل جنایتکار.

انتهای پیام/

کد خبر: 1271922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =