کانون‌ دانشجویی شعر واحد آیت‌الله آملی، بستری برای رشد علاقه‌مندان است

کانون شعر، ادب و موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی در تلاش است تا با شناسایی و پرورش استعدادهای هنری دانشجویان، بستری برای خلاقیت، رشد فرهنگی و تولید آثار فاخر دانشجویی فراهم کند.

صحرا همپائیان، دبیر کانون شعر، ادب و موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز اظهار کرد: کانون شعر، ادب و موسیقی با هدف شناسایی، پرورش و شکوفایی استعدادهای هنری دانشجویان در دو حوزه ادبیات و موسیقی تشکیل شده است.

وی در تشریح رسالت این کانون افزود: رسالت اصلی ما، فراهم‌کردن بستری برای ابراز خلاقیت، ارتقای سطح فرهنگی دانشگاه و ایجاد فضایی هم‌افزا برای تولید آثار فاخر هنری و دانشجویی است.

همپائیان با اشاره به برنامه‌های برگزارشده در سال گذشته گفت: سال گذشته، برنامه‌های متعددی برگزار کردیم از جمله شب شعر دانشجویی، اجرای موسیقی زنده در مناسبت‌های فرهنگی، مسابقه ترانه‌سرایی و شب‌شعرهایی به مناسبت بزرگداشت شاعران و ادیبان ایران و جهان که همراه با اجرای موسیقی زنده بودند و با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شد.

وی درباره عملکرد کانون در کشف و حمایت از استعدادهای دانشجویی بیان کرد: با وجود محدودیت‌هایی که داریم، عملکرد ما در این زمینه رضایت‌بخش بوده است و تاکنون چندین استعداد نوظهور در حوزه شعر، ادب و موسیقی شناسایی شدند و تلاش کردیم با ایجاد تریبون و فرصت اجرا، زمینه رشد آن‌ها را فراهم کنیم.

دبیر کانون شعر و موسیقی در ادامه افزود: برای جذب بیشتر اعضای جدید، اقداماتی مانند افزایش فعالیت در فضای مجازی، معرفی اعضای فعال و آثارشان، برگزاری مسابقات آنلاین، محافل شعری تخصصی و ایجاد باشگاه‌های شعر و موسیقی را در دستور کار داریم؛ همچنین ارتباط مستقیم با دانشجویان جدیدالورود، بسیار تأثیرگذار بوده است.

وی در خصوص چالش‌ها و موانع موجود اظهار کرد: محدودیت بودجه، کمبود فضاهای مناسب برای تمرین، اجرا و گاهی سخت‌گیری‌های اداری از جمله چالش‌های ماست و امیدوارم با درک بهتر مسئولان نسبت به نیازهای فرهنگی نسل جوان، شاهد حمایت بیشتری باشیم که در این صورت، هم قانون رعایت خواهد شد و هم هنر در مسیر صحیح خود شکوفا خواهد شد.

همپائیان در بخش دیگری از سخنان خود، درباره برنامه‌های آینده کانون گفت: قصد داریم یک پادکست هنری راه‌اندازی کنیم که شامل شعرخوانی، گفت‌وگو با هنرمندان جوان و معرفی آثار موسیقایی باشد؛ همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم جشنواره ملی شعر و ترانه دانشجویی را برگزار کنیم.

وی همچنین به آرزوی بزرگ‌تری اشاره و گفت: اگر محدودیتی وجود نداشت، دوست داشتم یک جشنواره بین‌دانشگاهی برگزار کنیم که شامل اجرای زنده، رقابت شعری، ترانه‌سرایی و بخش ویژه آهنگسازی باشد و با حضور هنرمندان شاخص کشوری همراه شود.

خبرنگار: امیرحسین بابازاده

انتهای پیام/

کد خبر: 1273531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =