نوری‌قزلجه: پیش‌بینی می‌شود قیمت برنج داخلی متعادل شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: به علت اینکه در پایان فصل موجودی برنج داخلی هستیم و فصل برداشت در حال آغاز است، قیمت آن مقداری غیرمتعارف افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، غلامرضا نوری قزلجه وزیر کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره دلیل افزایش قیمت برنج داخلی، اظهار کرد: حدود نصف برنج مصرفی از طریق واردات با ارز ترجیحی تامین می شود که با قیمت مشخص توزیع می گردد. نیمی دیگر از برنج مصرفی، داخلی است که خارج از ارز ترجیحی و خارج از شمول قانونگذاری است.

بیشتربخوانید:

بازار برنج در آستانه ثبات قیمت‌ها

وی ادامه داد: به دلیل اینکه در پایان فصل موجودی این برنج هستیم و فصل برداشت آن در حال آغاز است، قیمت آن مقداری غیرمتعارف افزایش یافته، ولی پیش‌بینی این است که با برداشت محصول داخلی و ورود به بازار، قیمت آن متعادل شود.

وزیر کشاورزی افزود: قیمت برنج وارداتی از ۵۶ تا ۷۰ هزار تومان در فروشگاه های زنجیره ای در سراسر کشور وجود دارد و به وفور در اختیار استان ها قرار گرفته بود و بسیاری از آنها هم هنوز مصرف نشده است.

نوری قزلجه درباره میزان کالاهای اساسی در کشور، اظهار کرد: هیچ کمبودی حتی جزئی در کالاهای اساسی نداریم. واردات گوشت هم در حال انجام است، البته به خاطر مشکل پروازها اختلالی ایجاد شد ولی چون مقدار آن پایین است، خیلی محسوس نبود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1274333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =