به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه و براساس اعلام رسمی باشگاه بعثت کرمانشاه، "سیاوش اکبرپور" که حدود ۲ هفته از سرمربیگریاش در تیم فوتبال بعثت کرمانشاه زمان سپری میشد از هدایت این تیم برکنار و "محمد نصرتی" به عنوان سرمربی جدید قرمزپوشان کرمانشاه در لیگ دسته اول جام آزادگان منصوب شد.
سیاوش اکبرپور ستاره سابق استقلال تهران سیزدهم تیرماه هدایت تیم فوتبال بعثت کرمانشاه را در فصل آینده رقابتهای لیگ آزادگان برعهده گرفته بود.
هنوز مدیران این باشگاه توضیحی در مورد دلایل برکناری این سرمربی که شاید به جرات میتوان گفت کوتاهترین دوره سرمربیگری یک تیم در لیگ دسته یک کشور است را ارائه نکردهاند.
همچنین محمد نصرتی بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس تهران سابقه هدایت مس سونگون، تراکتور تبریز، گل ریحان البرز، پارس جنوبی جم و چوکای تالش را در کارنامه دارد.
تیم فوتبال بعثت کرمانشاه فصل قبل لیگ دسته یک کشور را با کسب ۴۲ امتیاز و قرار گرفتن در رده یازدهم جدول به پایان رساند، این تیم از ۳۴ بازی صاحب ۹ برد، ۱۵ تساوی و ۱۰ باخت شد.
خبرنگار: امید فلاحی
انتهای پیام/
نظر شما