جلسات پدافندی منجر به تحول ساختاری و برنامه‌ریزی عملیاتی شود

معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی گفت: جلسات پدافندی نباید صرفاً تکرار و تشریفاتی باشد، بلکه باید منجر به تحول ساختاری و برنامه‌ریزی عملیاتی شود.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، امیر الله شمقدری روز دوشنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل خراسان رضوی با محوریت «تحلیل پیامدهای بحران اخیر و تقویت سازوکارهای مقابله با تهدیدات نوین» افزود: جنگ ترکیبی اخیر نشان داد که در برخی حوزه‌ها با چالش‌های جدی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: دشمنان امروز با داده‌سازی، القائات روانی و فناوری‌های نوینی مانند هوش مصنوعی، افکار عمومی را هدف قرار می‌دهند؛ از این رو ما نباید از حوزه پدافند سایبری و دیجیتال غافل بمانیم.

او با تاکید بر اهمیت آموزش و ارتقای مهارت نیروهای تخصصی گفت: برگزاری دوره آموزشی چهار روزه برای بیش از ۱۰۰ نیروی تخصصی در خراسان رضوی، از دستاوردهای ملموس بحران اخیر بود و ما معتقدیم نخستین سد مقاومتی در برابر تهدید، آگاهی و مهارت است.

معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی همچنین بر لزوم طراحی و پیاده‌سازی سازوکارهای دقیق حفاظت از داده‌ها، امنیت ارتباطات و یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی، به‌ویژه در بخش‌های امنیتی و پدافندی تاکید کرد.

شمقدری انسجام ملی را مهم‌ترین دستاورد بحران اخیر عنوان و اضافه کرد: در آزمون ۱۲ روزه اخیر، شاهد هم‌افزایی عملیاتی، انسجام تصمیم‌سازی و وحدت ماموریتی میان نیروها بودیم که این تجربه ارزشمند باید در ساختار پدافند غیرعامل کشور نهادینه شود.

در این نشست، سردار محمد ذوالقدر، جانشین فرمانده قرارگاه پدافند شیمیایی کشور با تاکید بر ضرورت برگزاری مانورهای تخصصی و آموزش‌های هدفمند، نقش راهبردی خراسان رضوی را در پدافند شیمیایی برجسته دانست.

انتها پیام/

کد خبر: 1275671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =