غزه اسرائیل را هک کرد

در شرایطی که نوار غزه ماه‌هاست زیر شدیدترین محاصره انسانی و نظامی قرار دارد و دسترسی به اینترنت، برق و تجهیزات در این منطقه محدود است، منابع اسرئیلی گزارش داده‌اند که چندین وب‌سایت این رژیم از مبدأ نوار غزه مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، روزنامه «اسرائیل هیوم» صبح امروز (شنبه) گزارش داد که مجموعه‌ای از وب‌سایت‌های ورزشی اسرائیلی از جمله صفحات رسمی باشگاه‌های مکابی تل‌آویو، هاپوئل بئرشبع و مکابی ناتانیا شامگاه جمعه از مبدأ غزه مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

در پی این حملات، محتوای سایت‌ها به‌طور موقت حذف شد و جای خود را به پیام‌هایی سیاسی به زبان عربی داد که در آن‌ها عباراتی همچون «غزه برای همیشه» به‌همراه تصویر چهره‌های نقاب‌دار به نمایش درآمد.

باشگاه مکابی تل‌آویو در بیانیه‌ای اعلام کرد که اختلال فنی رخ داده مربوط به حمله سایبری بوده و تیم فنی در تلاش برای بازگرداندن سایت است. در برخی موارد، سایت‌ها برای مدتی کاملا از دسترس خارج شدند یا به صورت صفحات سفید ظاهر شدند.

نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون شاهد یکی از شدیدترین محاصره‌های نظامی و انسانی در دهه‌های اخیر بوده است.

زیرساخت‌های این منطقه به‌شدت آسیب دیده‌اند، و دسترسی به اینترنت، برق و آب به‌طور مداوم مختل می‌شود.

از سال ۲۰۱۹ به این‌سو، بارها حملات سایبری از سوی گروه‌هایی که گفته می‌شود در غزه مستقر هستند، به زیرساخت‌های دیجیتال اسرائیل صورت گرفته، گرچه مقیاس و پیامد آن‌ها متفاوت بوده است.

کد خبر: 1276140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =