آمادگی کامل اورژانس کرمانشاه برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به حضور بیش از دو هزار نیروی عملیاتی و به‌کارگیری تجهیزات کامل در محورهای مواصلاتی منتهی به مرز خسروی، از آمادگی کامل مجموعه بهداشت و درمان استان برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ دکتر مسعود قلعه‌سفیدی رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایسکانیوز با بیان اینکه خدمات‌رسانی در ایام اربعین با همان شور و انگیزه روز نخست ادامه دارد، اظهار کرد: اکنون ۱۱۶ دستگاه آمبولانس، ۷ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، ۷ دستگاه موتورلانس، خودروهای تعمیرات و ارتباطات و همچنین بالگردهای اورژانس در خدمت زائران قرار دارد.

وی افزود: بیش از دو هزار نفر از نیروهای عملیاتی و امدادی در تمام محورهای مواصلاتی از ورودی‌های شش‌گانه استان تا مرز خسروی و نیز محورهای منتهی به مرز ایلام (حمیل) مستقر هستند. همچنین بیمارستان‌های استان با افزایش نیروهای تخصصی، پزشکی و پیراپزشکی، آمادگی کامل دارند و از نظر ذخایر دارویی به‌ویژه سرم، با توجه به گرمای هوا، هیچ مشکلی وجود ندارد.

قلعه‌سفیدی با اشاره به آمار خدمات اورژانس گفت: تاکنون حدود چهار هزار و ۵۰۰ مراجعه به اورژانس پیش‌بیمارستانی ثبت شده و بیش از ۱۷ هزار خدمت درمانی ارائه شده است که عمده موارد مربوط به مشکلات گوارشی و پس از آن گرمازدگی بوده است. درمان بیماران در اتاق‌های سرد پایانه خسروی و مرکز فوریت‌های پزشکی ثارالله با موفقیت انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز، نظارت بر موکب‌ها، مراکز طبخ و توزیع غذا و تأمین آب آشامیدنی سالم با جدیت دنبال می‌شود. تاکنون حدود پنج هزار مراجعه به بیمارستان‌ها و اورژانس‌های بیمارستانی در محورهای مواصلاتی ثبت شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کرمانشاه با قدردانی از همکاری دستگاه‌هایی همچون فراجا، مرزبانی، یگان ویژه بهداری غرب سپاه پاسداران، هلال احمر و سایر نهادهای امدادی، گفت: خدمات بهداشتی و درمانی با هماهنگی کامل و بدون مشکل خاصی در حال انجام است.

وی در پایان توصیه‌هایی به زائران ارائه کرد: زائران حتماً از کلاه لبه‌دار، عینک آفتابی، کرم ضدآفتاب (هر دو ساعت یک‌بار)، لباس‌های گشاد و نخی استفاده کنند و از تردد بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعدازظهر پرهیز کنند. داروهای شخصی خود را همراه داشته و از حمل داروهای ممنوعه به‌ویژه مخدرها خودداری کنند. همچنین نوشیدن مایعات کافی، استفاده از سایه‌بان‌های تعبیه‌شده در مرز خسروی و تماس با شماره ۱۱۵ در صورت بروز علائم گرمازدگی از جمله توصیه‌های مهم است.

خبرنگار: رضا میرزایی

انتهای پیام/

کد خبر: 1277342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =