شناسایی و دستگیری چند تیم خرابکاری و تروریستی در استان کرمانشاه

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران استان کرمانشاه در اطلاعیه‌ای از شناسایی و دستگیری چندین تیم خرابکاری و تروریستی فعال در اغتشاشات اخیر خبر داد که با اهدافی از جمله ایجاد آشوب، حمله به اماکن عمومی و ضربه‌زدن به نیروهای حافظ امنیت فعالیت می‌کردند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کرمانشاه در اطلاعیه‌ای اعلام کردند: در پی اشراف و رصد دقیق اطلاعاتی، چند تیم سازمان‌یافته خرابکاری و تروریستی در سطح استان شناسایی و اعضای آن‌ها دستگیر شدند.

بر اساس این اطلاعیه، یک شبکه سازمان‌یافته هفت‌نفره از عناصر گروهک‌های ضدانقلاب وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی متخاصم که با هدف ایجاد آشوب، کشته‌سازی و تصرف اماکن دولتی در غرب کشور وارد عمل شده بودند، با اشراف اطلاعاتی شناسایی و بازداشت شدند.

همچنین اعضای دو تیم چهار نفره که با تحریک شبکه‌های رسانه‌ای معاند و با استفاده از مواد منفجره دست‌ساز اقدام به حمله به فروشگاه‌ها و مراکز تجاری در سطح شهر کرمانشاه کرده بودند، پس از رصدهای اطلاعاتی و پایش فنی، دستگیر شدند.

در بخش دیگری از این عملیات‌ها، یک تیم شش نفره فعال در زمینه ساخت بمب‌های دستی، نارنجک‌های دست‌ساز و مواد آتش‌زا که از این تجهیزات علیه مردم عادی، نیروهای حافظ امنیت و اماکن عمومی و خصوصی استفاده کرده بودند، شناسایی و بازداشت شدند.

بر اساس اعلام این نهاد اطلاعاتی، یک تیم سه نفره از عناصر تروریستی که با استفاده از خودرو به نیروهای حافظ امنیت حمله کرده و موجب مجروح شدن تعدادی از مأموران شده بودند نیز شناسایی و دستگیر شدند.

همچنین یک تیم چهار نفره که اقدام به حمل و استفاده از مواد آتش‌زا و کوکتل مولوتف با هدف ضربه‌زدن به مأموران حافظ امنیت و مردم عادی کرده بودند، بازداشت شد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: تیمی از عناصر وابسته به جریان‌های ضدانقلاب که با ساخت و پرتاب مواد آتش‌زا و کوکتل مولوتف از روی ساختمان مجموعه یک کلینیک زیبایی، باعث جراحت و آسیب‌دیدگی تعدادی از نیروهای حافظ امنیت شده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

سازمان اطلاعات سپاه استان کرمانشاه همچنین از دستگیری تعدادی از افراد مسلح به انواع سلاح سرد و گرم خبر داد که با هدف ضربه‌زدن به مأموران حافظ امنیت، مردم و ایجاد کشته‌سازی در میان اغتشاشگران حضور فعال داشتند.

در پایان این اطلاعیه بر تداوم برخورد قاطع با عوامل ناامنی و قدردانی از همکاری و هوشیاری مردم استان تأکید شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1294839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =