ناوگروه آبراهام لینکلن آمریکا عقب‌نشینی کرد + جزئیات

یک منبع آگاه در حوزه اطلاعات نظامی به فارس خبر داده ناوگروه «آبراهام لینکلن» نیروی دریایی آمریکا به‌همراه برخی ناوشکن‌ها و زیردریایی‌های همراه، هم‌اکنون در نزدیکی خلیج عدن و در شرق جزیره سوکوترا در جنوب یمن، مستقر شده است.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ یک منبع آگاه در حوزه اطلاعات نظامی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس خبر داد ناوگروه «آبراهام لینکلن» نیروی دریایی آمریکا به‌همراه برخی ناوشکن‌ها و زیردریایی‌های همراه، هم‌اکنون در نزدیکی خلیج عدن و در شرق جزیره سوکوترا در جنوب یمن، مستقر شده است.

به گفته این منبع این ناوگروه در فاصله‌ای حدود ۱۴۰۰ کیلومتری از بندر چابهار در جنوب شرق ایران قرار دارد.

در چند روز گذشته، ایران، تهدید کرده بود، حملات آمریکا غرب آسیا را با خطر بسیار جدی جنگ منطقه‌ای و جهان را با نفت ۱۵۰ دلاری روبه‌رو می‌کند.

سرلشکر موسوی نیز روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد دکترین هسته‌ای ایران آفندی شده است.

منبع: فارس

کد خبر: 1295678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =