بورس درجا زد / افزایش تنها ۶۵۲۰ واحدی شاخص کل

بازار سرمایه امروز سومین رشد خود را پس از ریزش پی‌درپی روزهای قبل تجربه کرد اما از سرعت رشد آن کاسته شد؛ به طوری که شاخص کل بورس تهران با افزایش تنها ۶۵۲۰ واحد به رقم چهار میلیون و ۵۹ هزار واحد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ امروز (سه‌شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲۰ واحد افزایش یافت و به رقم چهار میلیون و ۵۹ هزار و ۴۱۵ واحد رسید. این در حالی است که بازار سهام روز گذشته ۹۳ هزار واحد افزایش یافته بود. رشد امروز سومین روز سبزپوشی بازار سرمایه پس از هشت روز افت پی‌درپی بود که در پی تاثیر تنش‌های منطقه‌ای روزهای گذشته رخ داد.

شاخص هم‌وزن اما امروز ۵۷۳۰ واحد کاهش داشت و در عدد یک میلیون و ۱۲ هزار و ۲۷۰ واحد ایستاد.

همچنین ۵۷۰ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

شاخص فرابورس هم امروز با کاهش ۱۷۴ واحد به ۳۰ هزار و ۳ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۵۸ هزار فقره و ارزش آن ۱۹۰ هزار میلیارد تومان بود.

بازار سرمایه از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانال‌های ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸، ۳.۹، ۴ و ۴.۱، ۴.۲، ۴.۳، ۴.۴ و ۴.۵ میلیون واحد به ثبت رسانده بود. اما از ابتدای بهمن ماه تاکنون تحت تاثیر متغیرهای غیراقتصادی و بحران‌های منطقه‌ای تا کانال ۳.۹ میلیون واحد عقب‌نشینی کرد که روز گذشته به کانال ۴ میلیون واحد صعود داشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1295704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =