نخست‌وزیر هند به اسرائیل می‌رود

نارندرا مودی نخستین‌بار در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶ خورشیدی) به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد و نتانیاهو نیز سال بعد سفری متقابل به هند انجام داد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند قرار است روز یکشنبه (سوم اسفند) وارد سرزمین‌های اشغالی شود.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه تایمز آو اسرائیل، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی در نشست «کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی» اعلام کرد که مودی «هفته آینده» به اسرائیل سفر خواهد کرد و افزود: «ائتلافی گسترده میان اسرائیل و هند وجود دارد و ما درباره انواع همکاری‌ها گفت‌وگو خواهیم کرد. هند کشور کوچکی نیست؛ ۱/۵ میلیارد نفر جمعیت دارد.»

نارندرا مودی نخستین‌بار در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶ خورشیدی) به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد و نتانیاهو نیز سال بعد سفری متقابل به هند انجام داد.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو در ماه‌های اخیر برنامه‌ریزی برای سفر به هند را در دستور کار داشته، اما این سفر چندین بار به تعویق افتاده است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1297456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =