تکمیل طرح انتقال آب کارون به هورالعظیم

در حال حاضر نیز فرآیند انتقال سیلاب رودخانه کارون به تالاب هورالعظیم در جریان است. برای تکمیل این طرح، ۱۵۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و منابع داخلی سازمان آب و برق خوزستان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان خوزستان، طرح بازسازی و اصلاح ایستگاه پمپاژ دغاغله و کانال سلمان با هزینه ۱۵۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. این پروژه که از مصوبات سفر رئیس‌جمهور شهید بود، امکان انتقال آب از رودخانه کارون به رودخانه کرخه‌نور و هورالعظیم را فراهم کرد و در ماه‌های اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵ موفق به تحقق اهداف دوگانه تأمین آب کشاورزی و انتقال سیلاب به تالاب هورالعظیم شد.

این طرح ۳۵ کیلومتری توسط سازمان آب و برق خوزستان با همکاری سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) اجرا گردید و از زیرساخت‌های انتقال آب در استان خوزستان محسوب می‌شود.

در اسفند ماه سال گذشته، انتقال آب از رودخانه کارون به کرخه‌نور با هدف تأمین نیاز آبی اراضی کشاورزی پایین‌دست به اجرا درآمد.

در حال حاضر نیز فرآیند انتقال سیلاب رودخانه کارون به تالاب هورالعظیم در جریان است. برای تکمیل این طرح، ۱۵۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و منابع داخلی سازمان آب و برق خوزستان هزینه شده است.

این طرح یکی از پروژه‌های مهم انتقال آب در استان خوزستان است که نقش حیاتی در کمک به تأمین آب کشاورزی و احیای تالاب هورالعظیم در خود ایفا خواهد نمود. با بهره‌برداری از این طرح، علاوه بر کمک به حل مشکل کمبود آب اراضی کشاورزی، امکان مدیریت سیلاب و هدایت آن به سمت تالاب‌های طبیعی نیز فراهم شده است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1300828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha