مردم ایران عزت و بزرگی خود را به جهانیان ثابت کردند

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قدرشناسی و بصیرت ملت ایران گفت: بیعت ملت با رهبر انقلاب جلوه دیگری از هدایت الهی است و این مردم با ایستادگی، مقاومت و اتحاد، عزت و بزرگی خود را به جهانیان ثابت کردند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان؛ آیت‌الله امان‌الله علیمرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز افزود: ملت شریف ایران بعد از شهادت رهبری عزیز در تلاش‌اند انقلاب اسلامی در اقصی نقاط این دیار یک بار دیگر بصیرت، دشمن شناسی، ولایتمداری و عزت و بزرگی خود را با حضور بی وقفه در میادین و خیابان ها به رخ جهانیان بکشند و در روزهایی که گذشت شاهد حضور مستمر مردم بودیم. ملت ما عزت و بزرگی خود را ثابت کردند و این روند همچنان تا پیروزی بر استکبار ادامه دارد.

وی اظهار کرد: توفیق این ملت در تعیین شایسته‌ترین فرد برای رهبری انقلاب یعنی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (دامت برکاته) جلوه‌ای از هدایت الهی در پرتو صبر این ملت است.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حمایت و بیعت مردم شریف ایران با رهبر انقلاب جلوه دیگری از هدایت الهی است.

وی گفت: همینطور است، مبعوث شدن ملت برای مقابله‌ با حوادث؛ گویی دل روشن‌بین رهبر شهید انقلاب رضوان‌الله‌علیه این حقایق را می‌دید در بیانات مورخه دوازدهم بهمن سال گذشته فرمودند: «چنانچه حادثه‌ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله‌ با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد.»

وی با بیان اینکه سلام و صلوات خدا بر مردم متدین و متمدن و عزیز ایران، این مردم را اهل بصیرت و انسان های فهمیم دانست و افزود: ایران در خط مقدم جبهه حق در برابر جبهه کفر و استکبار و سران فسق و فجور است.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: جبهه ملت ایران استمرار و دنباله جبهه‌ انبیا و اوصیا است.

وی تاکید کرد: الحمد لله ملت متمدن و متدین ایران در تاریخ حیات خود درس‌های زندگی توحیدی را از قرآن و سنت پیغمبر اکرم و اهل‌بیت پیامبر به خوبی فرا گرفته است.

وی ادامه داد: به ویژه در نیم قرن اخیر در مکتب امام خمینی راحل و امام خامنه‌ای شهید، توده ملت ایران در کوران ابتلا به حوادث سخت با درس‌های توحیدی اسلام خود را تربیت کرده است.

آیت الله علیمرادی افزود: ملت ایران، عزیز است به عزت ایمانی؛ وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِینَ (منافقون۸) و عزت دینی، مردم ایران را در میان ملت‌ها آبرومند و سربلند کرده است.

وی با اشاره به این‌ دو آیه "وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ (۱۵۵) الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ (۱۵۶) و أُولَئِکَ عَلَیْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ ۖ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ (بقره۱۵۷) اظهار کرد: ملت ایران در مصایب صابر است؛ در مصیبت بزرگ، صبر بزرگ؛ مصیبت شهادت قائد شهید با صبر جمیل و عظیم، تحمل کرد.

وی با تاکید بر اینکه خصوصیت دیگر زندگی توحیدی این ملت ، نترسیدن از دشمنان است به این آیه از قرآن کریم اشاره کرد "إِنَّمَا ذَلِکُمُ الشَّیْطَانُ یُخَوِّفُ أَوْلِیَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ" (آل‌عمران۱۷۵)
از اولیای شیطان، از پیروان شیطان، از قدرتهای شیطانی نترسید؛ از من بترسید، از انحرافِ از صراط مستقیم بترسید.

وی گفت: به وعده الهی عاقبت کار با متقین است. خداوند پیروزی‌های بزرگ را به این ملت مرحمت فرماید.

خبرنگار: زهرا اسکندری

انتهای پیام./

کد مطلب: 1300868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha