گفت‌وگوی محرمانه ونس با نتانیاهو درباره ایران

مقام‌های مطلع می‌گویند که معاون رئیس جمهور آمریکا جلسه‌ای صریح و دوستانه با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره اختلاف‌نظرها حول جنگ با ایران برگزار کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، بعد از چند ماه انتقادات علنی «جیمز دیوید ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا از رویکرد و تفکرات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دو طرف بالاخره دیدار کردند.

وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» گزارش داد که ونس روز سه‌شنبه در جریان سفر نتانیاهو به واشنگتن، جلسه‌ای خصوصی با او برگزار کرد تا درباره اختلاف نظرها حول راهبرد جنگی اسرائیل و آمریکا درباره ایران گفتگو کند.

مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی مطلع درباره این جلسه، به آکسیوس گفتند که رایزنی‌ها صریح، بی‌پرده و البته صمیمانه بوده و هر دو طرف توافق کردند که به همکاری درمورد اولویت‌های مشترک در غرب آسیا ادامه دهند.

پیش از این، ونس گفته بود:‌ «اسرائیل در حال باختن نبرد افکار عمومی در ایالات متحده آمریکا است. این یک واقعیت ساده و آشکار است».

انتهای پیام/

کد مطلب: 1313513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha