نساجی دومین شاکی یاسر آسانی

باشگاه نساجی به دلیل حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال در دیدار برابر این تیم در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر از آبی‌پوشان پایتخت شکایت می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ تیم فوتبال نساجی مازندران در چارچوب رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر، روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) میزبان استقلال بود که این بازی در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود آبی‌پوشان پایتخت به پایان رسید.

یاسر آسانی از ابتدا در ترکیب استقلال حضور داشت و باشگاه نساجی به دلیل آنچه حضور غیرقانونی می‌داند از باشگاه استقلال شکایت خواهد کرد. مدیران استقلال معتقدند که یاسر آسانی با این باشگاه فسخ نکرده که بعدا به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالات نتواند به تیم اضافه شود.

پیش از این و پس از پایان بازی هفته نخست استقلال برابر مس شهر بابک، نماینده استان کرمان نیز از باشگاه استقلال به دلیل حضور یاسر آسانی شکایت کرده بود.

در عین حال دو حقوقدان ورزشی در برنامه خط داغ ایسنا به بررسی حقوقی فسخ قرارداد آسانی با استقلال پرداختند.

انتهای پیام

کد مطلب: 1315437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha