شهرک تخصصی فناوری استان اردبیل، زمینه‌ساز اشتغال صدها نفر خواهد بود

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دستاوردهای ایجاد این شهرک، فراهم‌شدن زمینه اشتغال و بهبود معیشت صدها نفر از جوانان استان خواهد بود و این مجموعه می‌تواند نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی جدید ایفا کند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، صدیف بدری پیش از ظهر امروز در آیین کلنگ‌زنی شهرک تخصصی فناوری استان اردبیل اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما در حوزه تولید، موضوع تخصیص زمین بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، زمین ۱۳۰ هکتاری برای ایجاد شهرک تخصصی فناوری اختصاص یافته است.


وی افزود: این شهرک می‌تواند شروع خوبی برای فناورانه شدن صنعت استان اردبیل باشد و با حمایت از جوانان و تولیدکنندگان، آینده خوبی را برای حوزه صنعت و فناوری استان رقم بزند.


نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در برنامه هفتم پیشرفت گفت: فرصت‌هایی که در این برنامه در اختیار مدیران قرار گرفته است، با همکاری مسئولان دولت و مجلس می‌تواند نتایج ارزشمندی برای توسعه استان به همراه داشته باشد.


عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از دستاوردهای ایجاد این شهرک، فراهم شدن زمینه اشتغال و بهبود معیشت صدها نفر از جوانان استان خواهد بود و این مجموعه می‌تواند نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی جدید ایفا کند.


وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها اظهار کرد: دشمنان بدانند که با تحریم، محاصره اقتصادی و به‌شهادت‌رساندن فرزندان این ملت، مردم ما خسته نخواهند شد اما نه‌تنها این‌گونه نخواهد شد، بلکه روزبه‌روز بر کار، تلاش و سازندگی در کشور افزوده خواهد شد.

خبرنگار: علیرضا داوردان

انتهای خبر/

کد مطلب: 1316104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha