یزد؛ پایتخت تعاون ایران با ایجاد بیش از ۵۶ هزار فرصت شغلی

بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ تعاونی فعال در استان یزد با جذب ۱۵۴ هزار عضو، نقش کلیدی در اشتغال‌زایی و پویایی اقتصاد مردمی ایفا می‌کنند؛ ظرفیتی که یزد را به یکی از قطب‌های اصلی حوزه تعاون در کشور تبدیل کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان یزد؛ استان یزد با دارا بودن بیش از ۶ هزار تعاونی ثبت‌شده و بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ تعاونی فعال، جایگاه ویژه‌ای در ساختار اقتصادی کشور دارد. فرهاد شیخی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، ضمن اشاره به این ظرفیت‌ها اظهار داشت که عضویت ۱۵۴ هزار نفر در این تعاونی‌ها، منجر به ایجاد بیش از ۵۶ هزار فرصت شغلی شده است.

شیخی با تأکید بر اینکه این آمار نمایانگر زندگی و معیشت خانواده‌های بسیاری است، بر ضرورت احیای تعاونی‌های راکد و توانمندسازی واحدهای فعال تأکید کرد. وی افزود برای رقابت با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی، تقویت تعاونی‌ها در حوزه‌های فناوری، مدیریت، سرمایه و بازارهای صادراتی یک اولویت است.

در همین راستا، محمدرضا بابایی، استاندار یزد نیز با اشاره به هفته تعاون، فرهنگ اقتصاد مردمی را رکن اصلی توسعه پایدار و توزیع عادلانه ثروت دانست و تأکید کرد که مردمی‌سازی اقتصاد، راهبردی اساسی برای شکوفایی تولید ملی و تحقق عدالت اجتماعی است.

خبرنگار: محیا ذوالفقاری

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha