ثبت سفارش واردات موبایل آغاز شد

امکان ثبت سفارش واردات موبایل برای تلفن‌های همراه با ارزش کمتر از ۴۰۰ یورو در سال ۱۴۰۵ فراهم شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ روابط عمومی سامانه جامع تجارت اعلام کرد که از روز دوشنبه ۱۶ شهریور مکان ثبت سفارش جدید و همچنین ویرایش ثبت سفارش‌های قبلی تلفن همراه هوشمند برای بازرگانان در سامانه جامع تجارت فراهم شده است.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده ثبت‌سفارش تلفن همراه هوشمند صرفاً با نوع عملیات ارزی بانکی و با محل تأمین ارز «از محل ارز خود» یا «از محل ارز دیگران» یا «هر دو» امکان‌پذیر خواهد بود.

گزینه «مایل به استفاده از سهمیه سپرده خود و دیگران هستم» مربوط به سایر کالاها بوده و نیازی به انتخاب این گزینه برای ثبت‌سفارش‌های تلفن همراه هوشمند نمی‌باشد (در صورت انتخاب این گزینه پرونده در مرحله استعلام ضوابط رد خواهد شد). همچنین در خصوص پرونده‌هایی که تأمین ارز آن‌ها به‌صورت کامل انجام شده است ادامه فرآیند با محل تأمین ارز قبلی امکان‌پذیر خواهد بود.

سهمیه در نظر گرفته‌شده برای شروع فرآیند ثبت سفارش معادل یک‌هشتم میانگین سابقه واردات سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ خواهد بود. پس از استفاده از سهمیه یک‌هشتم و رفع تعهد پرونده‌های مربوطه استفاده از یک‌هشتم بعدی منوط به تصمیم وزارت صمت خواهد بود.

در زمینه کنترل مجوزهای سابقه و بهینه‌سازی تلفن همراه هوشمند نیز در این اطلاعیه تاکید شده است که مطابق روال سابق ادامه فرآیند کنترل بهینه‌سازی ارزی وزارت صمت منوط به تأیید مجوزهای سابقه تلفن همراه هوشمند خواهد بود. در صورت رد شدن مجوز سابقه تلفن همراه هوشمند مجوز کنترل بهینه‌سازی ارزی نیز رد خواهد شد. سقف ارزی بهینه‌سازی برای پرونده‌های سال جاری نیز به اندازه سابقه قابل استفاده هر بازرگان (موضوع بند فوق) در دسترس خواهد بود.

بر اساس اعلام سامانه جامع تجارت درخواست‌های مجوز قبل از اعمال ضوابط جدید به صورت سیستمی رد شده‌اند تا امکان ویرایش پرونده و بررسی مجدد آن بر اساس ضوابط جدید فراهم شود

طبق این اطلاعیه امکان ثبت سفارش جدید تلفن همراه هوشمند در سال ۱۴۰۵ فقط برای تلفن همراه‌های با ارزش کمتر از ۴۰۰ یورو نیز فراهم خواهد بود.

بر اساس اعلام وزارت صمت به منظور تخصیص بهینه منابع برای متقاضیان فعال و واجد شرایط پرونده‌های ثبت سفارش نشده و ثبت سفارش‌های نامعتبر از فهرست مصارف سابقه واردات و بهینه سازی تلفن همراه هوشمند خارج گردیده است. در نظر داشته باشید که در صورت تمدید/ویرایش ثبت‌سفارش‌های قبلی ارزش پرونده به میزان تامین ارز نشده در سال‌ قبل به مصارف سهمیه و بهینه‌سازی ارزی اضافه خواهد شد.

کد مطلب: 1317389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha