۲ شرور مسلح به دام پلیس افتادند

دو مجرم مسلح و فراری پس از ارتکاب جرایم خشن در میناب و ساوجبلاغ، در تهران دستگیر شدند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مأموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در جریان اقدامات اطلاعاتی و رصد تحرکات اراذل و اوباش و عوامل برهم‌زننده نظم و امنیت عمومی، مخفیگاه دو مجرم متواری را در پایتخت شناسایی کردند.

بررسی‌های تخصصی نشان داد هر دو متهم پس از ارتکاب جرایم خشن در شهرستان‌های دیگر، برای مخفی شدن و فرار از قانون راهی تهران شده بودند.

نخستین متهم از سوی مراجع قضایی شهرستان میناب به اتهام ضرب و جرح با سلاح گرم تحت تعقیب بود.

با وجود صدور حکم قطعی تبعید، این فرد از اجرای حکم خودداری کرده و به تهران گریخته بود. مأموران پلیس اطلاعات با انجام اقدامات تخصصی، محل اختفای وی را شناسایی و حضور او در پایتخت را تأیید کردند.

متهم دوم؛ تحت تعقیب به اتهام شرارت

متهم دوم نیز به دلیل ارتکاب جرایم خشن و شرارت در شهرستان ساوجبلاغ تحت تعقیب قرار داشت و پس از متواری شدن، یکی از مناطق تهران را برای مخفی شدن انتخاب کرده بود.

این فرد نیز در ادامه اقدامات اطلاعاتی مأموران، شناسایی و تحت رصد قرار گرفت.

پس از تکمیل تحقیقات میدانی و اطمینان از حضور هر دو متهم در مخفیگاه‌هایشان، تیم‌های عملیاتی پلیس اطلاعات تهران بزرگ در دو عملیات جداگانه وارد عمل شدند.

در این عملیات‌ها، هر دو متهم به‌صورت غافلگیرانه دستگیر شدند و تلاش آنان برای فرار از اجرای قانون به پایان رسید.

متهمان پس از دستگیری و انجام اقدامات مقدماتی، برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند و در ادامه، با توجه به احکام قطعی صادرشده، برای اجرای احکام به شهرستان‌های مبدأ اعزام شدند.

پلیس اطلاعات تهران بزرگ با تأکید بر تداوم طرح‌های مقابله با اراذل و اوباش و مجرمان خشن اعلام کرد رصد، شناسایی و کنترل عوامل شرارت و برهم‌زنندگان امنیت عمومی با جدیت ادامه خواهد داشت.

در این هشدار تأکید شده است که پایتخت محل امنی برای اختفای مجرمان متواری و فرار از اجرای قانون نخواهد بود و مجرمان تحت تعقیب، در نهایت باید پاسخگوی اقدامات خود در برابر قانون باشند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha