هم افزایی ظرفیت‌های مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جهاد دانشگاهی

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: نشست‌های منطقه‌ای فرصتی است تا پیشنهادهای واحدهای دانشگاهی درباره تغییر برنامه‌ها و رویکردهای فرهنگی بررسی شود و در تدوین مدل‌های جدید مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیدمحمود مسیحا هاشمی با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی، گفت: در حوزه فرهنگی فرصت‌های بسیار زیادی برای استفاده از ظرفیت‌های متقابل و تقویت هم‌افزایی وجود دارد و می‌توان در این زمینه کارهای اندیشمندانه و اثرگذاری انجام داد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به همکاری‌های فرهنگی با دکتر سیدابراهیم هاشم‌ورزی، خاطرنشان کرد: ما در شورای فرهنگی دانشگاه در زمان‌های مختلف در کنار یکدیگر بوده‌ایم و خارج از شورا نیز برنامه‌های مشترکی داشته‌ایم و ان‌شاءالله در آینده نیز این برنامه‌ها ادامه خواهد داشت.

مسیحاهاشمی ادامه داد: دکتر هاشم‌ورزی در حوزه فرهنگی دانشگاه مسلط هستند و دغدغه‌ها را می‌شناسند. فرصت‌های بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم از این ظرفیت متقابل به شکلی استفاده کنیم که موجب تقویت همکاری‌ها و افزایش هم‌افزایی در حوزه فرهنگی شود.

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی همچنان جای کار بسیار زیادی وجود دارد، گفت: مخاطبان هر دو حوزه، دانشجویان هستند و می‌توان در این زمینه اقدامات و فعالیت‌های اندیشمندانه‌ای انجام داد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به برخی ایده‌ها و برنامه‌های فرهنگی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: ایده‌های خلاقانه و قابل توجهی در حوزه جهاددانشگاهی وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد. برای نمونه، برنامه‌های مناظره‌ای که برگزار می‌شود، ظرفیت بسیار خوبی برای فعالیت فرهنگی و دانشجویی است.

وی افزود: ما همیشه به دانشجویان می‌گوییم که باید تمرین مباحثه و مناظره داشته باشند و در حوزه‌های مختلف تخصصی و اجتماعی با یکدیگر گفت‌وگو کنند. چنین برنامه‌هایی فرصت بسیار خوبی برای تمرین گفت‌وگو، شنیدن دیدگاه‌های مختلف و تقویت توانایی دانشجویان در بیان و دفاع از دیدگاه‌های خود است.

مسیحاهاشمی خاطرنشان کرد: باید چنین فرصت‌هایی را غنیمت بشماریم و از ظرفیت برنامه‌هایی که در این زمینه برگزار می‌شود، برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی استفاده کنیم.

وی در ادامه با اشاره به سابقه حضور خود در جهاددانشگاهی و پژوهشگاه رویان گفت: دلیل اینکه امروز در این جایگاه هستم، بخشی از آن به مسیری بازمی‌گردد که از دوران تحصیل طی کردم. در دوره کارشناسی ارشد، همزمان فرصتی پیش آمد که وارد جهاددانشگاهی و پژوهشگاه رویان شدم و به عنوان پژوهشگر فعالیت کردم.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: آن زمان، دوره‌ای بود که پروژه‌های مهم و سنگین پژوهشگاه رویان در حال آغاز شدن بود و ما در محضر مرحوم استاد کاظمی آشتیانی و استاد بهوند، این مسیر را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: کارهای اولیه و پروژه‌های پژوهشی را از همان زمان آغاز کردیم و بعد از حدود ۲۰ سال، همچنان این مسیر را ادامه داده‌ام.

مسیحاهاشمی با اشاره به تجربه حضور خود در جهاددانشگاهی و رویان تأکید کرد: خواستم این نکته را بگویم که ما نیز این مسیر را طی کرده‌ایم و از نزدیک با ظرفیت‌ها و فعالیت‌های جهاددانشگاهی آشنا هستیم.

انتهای پیام

کد مطلب: 1318973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha