از عمو فیتیله‌ای تا «حامیم مدیا»؛ محمد مسلمی در پی ساختن پل ارتباطی با نسل جدید

محمد مسلمی، هنرمند و بازیگر حوزه کودک و نوجوان، با اشاره به تفاوت نسل جدید کودکان با مخاطبان برنامه‌های کودک در سال‌های گذشته گفت: بچه‌های امروز به واسطه فضای مجازی، دسترسی گسترده‌ای به اطلاعات دارند و برای ارتباط با آنها باید دنیایشان را شناخت و همگام با علایق و دانش روز پیش رفت.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، محمد مسلمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز اصفهان، درباره تجربه فعالیت در حوزه کودک و نوجوان و تفاوت مخاطبان امروز با نسل‌های گذشته اظهار کرد: به دنبال این هستم که ارتباطی به‌روز و متناسب با نسل جدید کودکان و نوجوانان داشته باشم؛ نسلی که بسیار هوشمند است، در فضای مجازی حضور دارد، هر روز با تصاویر، گرافیک‌ها، قصه‌ها و محتواهای تازه مواجه می‌شود و افکار و نگاهش نیز دائماً در حال تغییر است.

وی افزود: اگر قرار است با این نسل ارتباط برقرار کنیم، باید خودمان را با شرایط آنها به‌روز کنیم. به همین دلیل تلاش کرده‌ام در فضاهای مختلفی که کودکان و نوجوانان در آنها حضور دارند، در کنارشان باشم؛ چه در سینما و تلویزیون و چه در فضای مجازی.

راه‌اندازی پایگاه رسانه‌ای برای کودکان و نوجوانان

این هنرمند حوزه کودک و نوجوان از راه‌اندازی یک پایگاه رسانه‌ای ویژه کودکان و نوجوانان خبر داد و گفت: به همین منظور یک پایگاه خبری برای کودک و نوجوان راه‌اندازی کرده‌ام که به‌زودی افتتاح می‌شود و کودکان و نوجوانان می‌توانند آثار و استعدادهای خود را در آن به نمایش بگذارند.

مسلمی ادامه داد: از همه بچه‌ها دعوت می‌کنم از «حامیم مدیا» بازدید کنند و اگر در زمینه‌ای مانند اجرا، نوازندگی، خوانندگی یا هر هنر دیگری فعالیت می‌کنند، آثار خود را در این بستر معرفی کنند.

وی با بیان اینکه «حامیم مدیا» قرار است بستری برای معرفی استعدادهای کودکان و نوجوانان و همچنین حضور هنرمندان فعال در این حوزه باشد، عنوان کرد: در این رسانه هم بچه‌ها می‌توانند خودشان را معرفی کنند و هم هنرمندانی که در عرصه‌های مختلف برای کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنند، حضور داشته باشند.

مسلمی با تأکید بر اهمیت شناخت دنیای کودکان و نوجوانان تصریح کرد: اگر دنیای بچه‌ها را درک کنیم و بتوانیم وارد دنیای آنها شویم، می‌توانیم سالیان سال در کنارشان باشیم؛ اما این اتفاق به مطالعه، شناخت فضاهای جدید و آشنایی با علم روز نیاز دارد.

وی ادامه داد: بچه‌های قدیم با بچه‌های امروز تفاوت زیادی دارند. نسل جدید به واسطه فضای مجازی اطلاعات بسیار بیشتری دریافت می‌کند و هوش و آگاهی آنها نسبت به نسلی که ما در آن رشد کردیم، بسیار متفاوت است.

این بازیگر حوزه کودک و نوجوان اضافه کرد: بچه‌های امروز از اتفاقات و اخبار سراسر دنیا اطلاع دارند، کارهایی را که در نقاط مختلف دنیا در حال ساخته شدن است دنبال می‌کنند و با موضوعاتی مانند هوش مصنوعی آشنا هستند؛ به همین دلیل در بسیاری از زمینه‌ها بسیار جلوتر از نسل ما هستند.

شناخت سلیقه کودکان؛ شرط تولید محتوای جذاب

مسلمی درباره دشواری‌های کار برای نسل جدید کودکان و نوجوانان نیز گفت: کار کردن با این نسل نیازمند مطالعه و شناخت مداوم است. باید بدانیم بچه‌ها به چه فضاهایی علاقه دارند، چه موسیقی‌هایی گوش می‌دهند و چه قصه‌هایی برایشان جذاب است.

وی خاطرنشان کرد: باید از سلیقه و علایق بچه‌ها آمار و شناخت داشته باشیم و بر اساس آن محتوا تولید کنیم. این شناخت کمک می‌کند بتوانیم کارهایی جذاب‌تر و متناسب‌تر با نیاز و سلیقه کودکان و نوجوانان ارائه دهیم.

این هنرمند حوزه کودک در پایان تأکید کرد: برای ارتباط ماندگار با کودکان و نوجوانان، نمی‌توان فقط به تجربه‌های گذشته تکیه کرد؛ باید آنها را شناخت، دنیایشان را فهمید و همزمان با تغییرات فناوری و فضای رسانه‌ای، خودمان نیز به‌روز شویم.

خبرنگار: فاطمه فرنام

انتهای خبر/

کد مطلب: 1320659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha