پایداری شبکه برق کیش پس از اختلال فنی

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش از بازگشت شبکه برق جزیره به شرایط پایدار پس از وقوع حادثه در یکی از پست‌های فشارقوی خبر داد و گفت: برق بخش عمده‌ای از مناطق تا ساعت ۵ و سایر مناطق تا ساعت ۷:۳۰ صبح برقرار شده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از جزیره کیش، سیدعلی آقازاده در برنامه رادیویی صدای جزیره اظهار کرد: حدود ساعت ۰۰:۴۰ بامداد امروز، بروز یک اختلال فنی در یکی از پست‌های فشارقوی، عملکرد شبکه برق را تحت تأثیر قرار داد و موجب خروج تقریباً تمامی واحدهای تولید برق از مدار یا قطع ارتباط آن‌ها با شبکه توزیع شد.

وی با اشاره به بررسی‌های اولیه درباره منشأ حادثه افزود: شواهد موجود حاکی از آن است که این اتفاق منشأ فنی داشته است. اگرچه بروز چنین حوادثی در شبکه برق متداول نیست، احتمال وقوع آن وجود دارد و شناسایی دقیق عوامل مؤثر در این رخداد باید مورد بررسی قرار گیرد.

آقازاده با بیان اینکه دامنه اختلال به تأسیسات تولید آب شیرین نیز گسترش یافت، گفت: وابستگی این تأسیسات به برق تولیدی جزیره موجب شد هم‌زمان با اختلال در شبکه برق، فرآیند تولید آب نیز متوقف شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش ادامه داد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، حدود ۸۰ نفر از مهندسان، کارشناسان و نیروهای عملیاتی بخش‌های تولید و توزیع برق و تأسیسات آب برای بازگرداندن شبکه به شرایط عادی وارد عمل شدند.

وی با اشاره به آغاز عملیات راه‌اندازی مجدد تجهیزات از حدود ساعت یک بامداد بیان کرد: روند بازگرداندن توربین‌ها به مدار تولید از همان ساعات اولیه آغاز شد و از ساعت ۳:۳۰ بامداد، برق‌رسانی به مناطق مختلف جزیره به‌تدریج از سر گرفته شد؛ به‌طوری‌که تا حدود ساعت ۴:۳۰ تا ۵ صبح، نزدیک به ۸۰ درصد شبکه توزیع برق به مدار بازگشت.

آقازاده با اعلام برقراری برق بخش عمده مناطق کیش تا ساعت ۵ صبح، افزود: برق سایر مناطق نیز تا ساعت ۷:۳۰ برقرار شد و در حال حاضر، به‌جز محدوده‌ای محدود در حوالی صفین و نزدیک منطقه A2، سایر بخش‌های جزیره از برق برخوردارند و شبکه در وضعیت پایدار قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات هم‌زمان برای شناسایی و رفع آسیب‌های احتمالی شبکه تصریح کرد: نیروهای فنی در کنار راه‌اندازی مجدد واحدهای تولید، بررسی بخش‌های آسیب‌دیده و رفع اتصالی‌ها و اختلال‌های ایجادشده را نیز در دستور کار قرار دادند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش با قدردانی از تلاش نیروهای عملیاتی اظهار کرد: کارکنان مجموعه از نخستین ساعات بامداد به‌صورت مستمر برای بازگرداندن برق و تأمین نیاز ساکنان جزیره فعالیت کردند و با ورود مجدد واحدهای تولیدی به مدار، شرایط تولید و توزیع برق به وضعیت پایدار بازگشت.

وی همچنین بر ضرورت رسیدگی به مشکلات زیرساختی و نوسازی تجهیزات تأکید کرد و گفت: فرسودگی بخشی از تجهیزات و کمبود تجهیزات استاندارد از جمله مسائلی است که باید با جدیت دنبال شود تا احتمال تکرار اختلال‌های مشابه کاهش یابد.

آقازاده در پایان ابراز امیدواری کرد با تکمیل اقدامات فنی، مشکل محدود باقی‌مانده در شبکه برق کیش نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

خبرنگار: سینا رزمی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1322672

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha