تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۶ کلاسه استثنایی در شهرستان انگوت امضا شد

تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۶ کلاسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی شهرستان انگوت با حضور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل و مدیر امور شعب بانک تجارت استان امضا شد تا بخش مهمی از نیازهای آموزشی این منطقه برطرف شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، مراسم امضای تفاهم‌نامه مشارکت بانک تجارت در احداث مدرسه ۶ کلاسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی شهرستان انگوت با حضور پیام حاج‌محمدی، مدیر امور شعب بانک تجارت استان اردبیل، و امیر لامعی‌جوان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، در سالن جلسات مدیریت شعب استان اردبیل برگزار شد.

در این مراسم، امیر لامعی‌جوان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، با اشاره به اولویت‌های دولت اظهار کرد: توجه رئیس‌جمهور محترم به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم، رویکردی است که مسیر پیشرفت و آبادانی کشور را هموارتر می‌سازد و در همین راستا، از تلاش‌ها و پیگیری‌های ارزشمند مدیریت شعب بانک تجارت بابت پیگیری‌های مستمر در خصوص احداث دو مدرسه در استان اردبیل صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی با تشریح مشخصات این پروژه افزود: شهرستان انگوت به شدت به فضای آموزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی نیاز داشت و مدرسه حاضر در ۶ کلاس درس با زیربنای ۳۹۷ مترمربع می‌تواند بخش عمده‌ای از نیازمندی‌های این منطقه را به نحو احسن برطرف کند و شرایط مناسبی را برای تحصیل این عزیزان فراهم آورد.

در ادامه این مراسم، پیام حاج‌محمدی، مدیر امور شعب بانک تجارت استان اردبیل، نیز با تأکید بر مسئولیت‌های اجتماعی این بانک تصریح کرد: توجه به مناطق محروم باعث افزایش رفاه، امیدآفرینی و گسترش عدالت اجتماعی در این مناطق می‌شود و ما تمام تلاش خود را برای تسریع در ساخت مدارس ایران‌آباد اردبیل و مدرسه استثنایی انگوت به کار خواهیم بست.

وی با تمجید از رویکرد خیرخواهانه و عدالت‌محور افزود: توجه به مدارس استثنایی از امور بسیار مهم، مقدس و قابل ستایش است که بانک تجارت افتخار دارد در این امر خیر و انسان‌دوستانه سهیم باشد.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1322917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha