آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش سیرابی با کشک و سبزی آش
اگر علاقمند به سیرابی هستید، آش سیرابی یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتوانید از ترکیب سیرابی و حبوبات مختلف آن را تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمه
یکی از طعمدهندههای این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی میدهد.
-
فوت کوزهگری برای عسلهایی که شکرک میزند
کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل ارتباطی به تقبلی بودن آن ندارد و برعکس عسلی که شکرک می زند طبیعی و سالم می باشد و قابل استفاده است.
-
آشپزی / طریقه نگهداری سمنو برای زمان طولانی
نگهداری از انواع مواد غذایی به گونه صحیح و با رعایت همه نکته های اصولی، کاری اجتناب ناپذیر برای سالم ماندن مواد غذایی است.
-
آموزش آشپزی/ ترفندهای عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمز
خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف ترین غذاهای کنسروی شناخته می شود. این غذای سالم را می توان با رسپی های متعددی طبخ کرد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب بلغاری
کباب بلغاری یا کبابچه یکی از غذاهای سنتی کشور بلغارستان است که به صورت رول شده یا با گوشت چرخ کرده تهیه می شود که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد ولی طعم آن متفاوت است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی| دستور تهیه ترشی زنجبیل
ترشی زنجبیل یک ترشی خوشمزه و متفاوت و پر طرفدار آسیایی است. این ترشی معمولا کنار سوشی سرو میشود ولی شما میتوانید از طعم بی نظیر آن کنار غذاهای مختلف استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش داوود پاشا
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خورش داوود پاشا آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ادویه مخصوص برای خوشمزه شدن ماهی
با نزدیک شدن نوروز تقریبا تمام خانواده های ایرانی در تکاپو و جنب و جوش برای اجرای آداب و رسوم استقبال از سال جدید هستند. یکی از رسوم مهم نوروز که هنوز هم فراموش نشده است، رسم مهم غذای شب عید است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه به پلو اصفهانی مجلسی
به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پرده پلو بادمجانی
پرده پلو بادمجانی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پرده پلو بادمجانی با ما همراه باشید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه انواع سالاد برای مهمانی
اکثر مواقع از سالادها به عنوان پیش غذا در مراسم ها و مجالس استفاده می کنند و بسیار پر طرفدار هستند، به همین منظور قصد داریم لیستی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خوشمزه را به شما معرفی کنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب ملکه
کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک!
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوفته سوجوک
این کوفته بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای میز شام شما، کدبانوی با سلیقه بسیار مناسب است.
-
آشپزی/ طرز تهیه یک اشکنه سنتی و سالم
اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهنمان قدمتی طولانی دارد. این غذا به صورت سوپ تهیه میشود و آن را به همراه نان محلی سرو میکنند.
-
آموزش آشپزی / چلو گوشت زعفرانی
گوشت غذاهایی است که ما ایرانی ها در سفره مان همیشه استفاده می کنیم این غذا از سالیان گذشته تاکنون به روش های مختلفی طبخ شده است.
-
آموزش آشپزی/ چرا کوکو سیب زمینی به ماهیتابه و دست میچسبد؟
طریقه تهیه کوکو سیب زمینی آسان است اما اگر نکاتی را در زمان تهیه این غذای خوشمزه رعایت نکنیم، کوکو سیب زمینی به ماهیتابه یا به دست می چسبد.
-
آشپزی/ طرز تهیه پیتزای سنتی بهترین وسالمترین نوع پیتزا
پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای دنیا است که در سال های اخیر در کشور ما نیز طرفداران پروپا قرصی پیدا کرده است.
-
آموزش آشپزی/ کاسرول مرغ و سیب زمینی
کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خارجی و خوشمزه می باشد که اصالتا برای کشور فرانسه و از محبوبیت خاصی برخوردار است.
-
آموزش آشپزی / چگونه چای اصیل ایرانی را تشخیص دهیم؟
اگر میخواهید اصالت چای ایرانی را میان صدها نمونه خارجی تشخیص دهید، مطلب زیر را مطالعه کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب زردک یا مشتی خوشمزه اصفهانی
کباب مشتی یا کباب زردک ، غذای سنتی اصفهان است که با گوشت چرخ شده و هویج زردک تهیه می شود و به دلیل اندازه کباب که در مشت جا می شود به نام کباب مُشتی معروف شده است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه شامی کباب فوقالعاده خوشمزه
شامی کباب یک غذای خوشخوراک و بسیار ترد می باشد که در کمتر از یک ساعت می توان آن را آماده و برای یک وعده غذایی صرف نمود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه مرغ دودی خوشمزه
پخت مرغ دودی یک نوع ترفند خوشمزه برای کسانی است که از طعم تکراری مرغ خسته شده اند و به دنبال یک ایده خالاقانه در غذاها هستند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای خانگی
کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های بسیار خوشمزه و سالمی است که با ذائقه اکثر مردم هماهنگ بوده و مطابقت داشته و شما می توانید آن را به راحتی و با مواد ساده ای در منزل خود به عنوان یک وعده غذایی بسیار خوشمزه و ساده تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ راز و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن عدس پلو
طریقه طبخ عدس پلو را بسیاری از افراد بلد هستند اما بعضی ها عدس پلو را خیلی خوشمزه تر از بقیه می پزند و این به خاطر تسلط بر فوت و فن های پختن این غذای خوشمزه و مجلسی است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب کوبیده به شکل حرفهای
کباب کوبیده یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. این کباب اصیل اکثرا در مهمانی ها استفاده می شود و درست کردن آن احتیاج به کمی مهارت دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه شوربای تره تبریز
تره شورباسی تبریز یا سوزی شورباسی تبریز یکی از غذاهای سنتی آذربایجان است که بیشتر در تبریز و حومه تبریز طبخ می شود. این غذای محلی یک غذای کامل ، سالم و مقوی است که منبع بسیار مناسب کلسیم و پروتئین است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوپ شغلم برای سرماخوردگی
سوپ سرشار از موادمغذی و انواع ویتامینهاست، به همین دلیل مقاومت بدن را بالا میبرد، در فصل زمستان آب بدن را تامین میکند. شما با هر سبزیجاتی که در منزل داشته باشید میتوانید یک سوپ مقوی و لذیذ برای خود تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه فلافل تند آبادانی با رسپی ساندویچی های جنوب
فلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است که در جنوب کشورمان به خصوص شهر زیبای آبادان به صورت متفاوت و خوشمزه ای طبخ می شود.