آموزش آشپزی/ طرز تهیه مرغ دودی خوشمزه

پخت مرغ دودی یک نوع ترفند خوشمزه برای کسانی است که از طعم تکراری مرغ خسته شده اند و به دنبال یک ایده خالاقانه در غذاها هستند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پخت مرغ دودی یک نوع ترفند خوشمزه برای کسانی است که از طعم تکراری مرغ خسته شده اند و به دنبال یک ایده خالاقانه در غذاها هستند. این غذای خوشمزه ایرانی با دستورهای متنوعی تهیه می شود.شما علاوه بر درست کردن مرغ دودی میتوانید مرغ را به صورت گریل شده و یا برشته شده هم تهیه کنید و از مزه های متفاوت مرغ لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای خانگی

مواد لازم برای مرغ دودی

ران و سینه مرغ :۴ تکه
پیاز :۲ عدد بزرگ
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی

دستور پخت مرغ دودی

مرحله اول:

برای درست کردن مرغ دودی به تکه های مرغ کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس آنها را به مدت نیم ساعت استراحت می دهید تا مزه دار شوند.
مرحله دوم:

پس از استراحت مرغ ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود. سپس تکه های مرغ را داخل تابه سرخ کنید.

مرحله سوم:

در این حین پیازها را به صورت خلالی درشت خردکنید.وقتی همه طرف مرغ طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.

مرحله چهارم:
مقداری دیگر داخل تابه روغن بریزید و پیازها را داخل دروغن تفت دهید تا کاراملی شوند. سس مایونز را به همراه زعفران و آب لیمو ترش مخلوط کنید و پیاز ها اضافه کنید.
نصف فنجان آب جوش به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم داخل تابه بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم:

سپس تکه های مرغ سرخ شده را نیز به سس درست شده اضافه کنید و با قاشق سس را روی مرغ بریزید. در قابلمه را ببندید تا گوشت مرغ بپزد.

مرحله ششم:

بعد از پخت مرغ ، برای اینکه بو و طعم دود بگیرد یک تکه زغال را برافروخته کنید و روی مرغ ها را با یک تکه ورق آلومینیومی بپوشانید و ذغال روشن را روی فویل قرار دهید.

چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه زغال ها دود کنند و مرغ طعم دودی بگیرد.

مرغ دودی آماده شده را به همراه سس باقیمانده در قابلمه در کنار برنج سرو کنید.

پخت مرغ دودی در خانه

نکته :

اگر دوست نداشتید میتوانید سس مایونز را حذف کنید.

اگر در حین پخت مرغ آب آن کم بود می توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1129000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =