آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی
سس سالسا یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، که دستور تهیه سادهای دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک مرغ و کدو
خوراک مرغ و کدو سبز یکی از خوراکهای بسیار خوشمزه است که میتوانید با سینه مرغ و سبزیجات مختلف به دلخواه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چلو گوشت عربی
چلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر با سویا
گوشت یکی از اصلی ترین مواد در تهیه همبرگر است اما برای کسانی که گوشت دوست ندارند میتوان جایگذینی انتخاب کرد که طعم خاص و خوشمزگی همبرگر حفظ شود.
-
آموزش آشپزی / نکات مهم برای پخت لپه در خورشت قیمه
در مطلب زیر با شما درباره نکات پخت لپه صحبت کردهایم، امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
-
آموزش آشپزی/طرز تهیه میان وعده های لذیذ پاییزی
متخصصان تغذیه میگویند در این شبهای بلند پاییزی مصرف یک میان وعده سالم و مقوی در وعده عصرانه میتواند اثرات شگفت انگیزی داشته باشد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پنیر پارمسان خانگی
پنیر پارمسان یکی از پنیرهای محبوب ایتالیایی است که بافت خشک و طعم غلیظی دارد ، استفاده از مقدار کمی پنیر پارمسان رنده شده میتواند طعم هر غذایی را بهتر کند.
-
آموزش آشپزی/ طرز درست کردن خامه ترش در خانه
خامه ترش یکی از فراورده های لبنی حاصل از تخمیر خامه است که مزه ترش ملایمی دارد و هضم راحت تری نسبت به خامه دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه گرد غوره
گرد غوره یکی از چاشنی هایی می باشد که در انواع غذاها و سالاد ها و سوپ ها استفاده می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چهار مدل کاری پلو
کاری پلو ، برنج مخلوطی است که در ترکیب آن از ادویه کاری هندی استفاده می شود به همین دلیل به این نام شناخته می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی یکی از خوراک های معروف ایرانی است که مانند غذاهایی مثل حلیم گندم و عدسی بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود.
-
آموزش آشپزی/ ۹ مدل غذای خوش رنگ و طعم با استفاده از فلفل دلمه
انوع غذا با فلفل دلمه میتوانید طعم و رنگ دلپذیری به سفره های شما بدهد ، فلفل دلمه علاوه بر این که برای حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی مفید است عطر و طعم بسیار دلپذیری به غذاها می دهد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سیر ترشی سفید مجلسی
سیر ترشی سفید ظاهر زیبا و مجلسی دارد و تهیه آن کار بسیار ساده است و فقط نیاز به چند فوت کوزه گری دارد که در ادامه مقاله با شما در میان می گذاریم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه چلو گوشت گیاهی
چلوگوشت گیاهی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هاست .
-
آموزش آشپزی / با جگر مرغ چه غذاهایی بپزیم؟
خوراک جگر مرغ یک غذای فوری و خوشمزه و بسیار مقوی است که معمولا همراه با نان میل می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز پخت چند نمونه غذای نونی با گوشت چرخ کرده
آموزش دستور پخت انواع غذای نونی با گوشت چرخ کرده میتواند باعث شود تنوع غذایی بیشتری برای طول هفته داشته باشید.
-
آموزش آشپزی / با انواع چیدمان مجلسی فینگرفود آشنا شوید
فینگر فود از انواع غذاهایی به حساب می آید که حالت لقمه ای دارد و دارای مواد غذایی گوناگونی می باشد که با شیوه ها و ایده های متفاوتی تزیین می شود.
-
آموزش آشپزی/نحوه درست کردن مربای لبو در خانه
مربای لبو یک مربای بسیار خوشرنگ، خوشمزه و مقوی است که با راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/تکنیک لعاب دار کردن انواع غذا
یکی از معضلاتی که بعضی از ما با اقسام خورشت داریم لعاب انداختن آن است. بعضی اوقات نمی دانیم چرا غذای ما لعاب ندارد. در این مطلب ما برای شما راه حل هایی برای این کار آورده ایم. با ما همراه باشید.
-
لوبیا عروس و فواید مصرف آن
خواص لوبیا عروس برای سلامتی و نحوه مصرف آن را با ما در این مقاله آشپزی بخوانید
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکورا یک غذای هندی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاکورا یک غذای هندی آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی / چگونه بوی سوختگی برنج را از بین ببریم؟
اگر بانوی خانه دار هستید و برنجتان ته گرفته و میخواهید بوی سوختگی آن از بین برود نگران نباشید، این مقاله را بخوانید تا با راه کار های ساده ی برطرف نموندن این مشکل آشنا شوید
-
آموزش آشپزی/ معرفی دستور تهیه چند غذا برای تقویت سیستم ایمنی
سالهای سال است که برای تقویت بیماران مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی از انواع سوپ ها استفاده میشود. غذایی مقوی که به دلیل دارا بودن مواد مقوی بهترین تسکین برای درد این بیماران است.
-
آموزش آشپزی / فوت و فن یک ماکارونی خوش طعم و خوش رنگ
اگر هوس یک ماکارونی خوشمزه و خوش رنگ لعاب کرده اید این مقاله را بخوانید و وفورا دست به کار شوید.
-
آموزش آشپزی / چند نکته کلیدی برای شفته نشدن برنج
اغلب آشپزها با این مشکل بارها برخورد کرده اند و برنجشان شفته وخمیر شده.با انجام راهکارهای ساده زیر از رخ دادن این اتفاق جلوگیری کنید.
-
با چند صبحانه جذاب و مقوی آشنا شوید
اگر میخواهید با این صبحانهها آشنا بشوید در ادامه با ما همراه باشید.
-
آموزش آشپزی / اصلیترین رازهای سیاه شدن قورمه سبزی
قبل از درست کردن قورمه سبزی حتما این مقاله کوتاه را بخوانید.
-
آموزش آشپزی / روش ساده و جذاب برای پخت نودل
در این مقاله با هشت روش ساده و جذاب پخت نودل آشنا خواهید شد.
-
چرا گاهی ژله ما در یخچال سفت نمیشود؟
قطعا هنوز هستند کسایی که دنبال چرایی این ماجرا هستند.پس این مقاله کوتاه را بخوانید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه روغن دنبه اصل بدون بو و با رنگی شفاف
بسیاری از افراد از روغن دنبه به دلیل بوی زهم آن استفاده نمی کنند اما روشی وجود دارد که می توانید این روغن مفید را بدون بو تهیه و مصرف کنید.