نان داغ شده روی گاز با سلامت ما چه می‌کند؟

یکی از عادت‌هایی که بسیاری از ما به آن عادت داریم، داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز به نقل از پایگاه امارات نیوز، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می‌دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می‌کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می‌کنید، گازهای سمی مانند متان تولید می‌شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته‌ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته‌ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می‌شوند که می‌تواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می‌کند.

او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین می‌تواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می‌گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.

این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه‌های مضری قرار می‌دهد که می‌تواند سبب سرطان شود.

کد خبر: 1095936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 7 =