آموزش آشپزی / طرز تهیه شامی پنیری

شامی، نوعی کباب گرد تابه‌ای که از گوشت چرخ‌کرده، پیاز و آرد (معمولاً آرد نخودچی) تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب آموزش شامی پنیری را داریم.

مواد لازم:

گوشت چرخ شده( گوشت قرمز یا مرغ) : ۷۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ : ۱ عدد
آردسمولینا : حدود ۱/۴ لیوان
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام ۱۵۰-۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف۴ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط کافیست.

اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1111785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 4 =