راز نگهداری و تازگی گوجه فرنگی

انتخاب روش نگهداری گوجه فرنگی برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید بسیار مهم است.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، انتخاب روش نگهداری گوجه فرنگی برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام  و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید بسیار مهم است. در ادامه نکات مهم از روش نگهداری گوجه فرنگی را در نت نوشت امروز بخوانید.

برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام  و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید این است که باید آنها را درست انتخاب و به روش درستی هم نگهداری کنید. در ادامه نکات مهم از روش نگهداری گوجه فرنگی را در نت نوشت امروز بخوانید.

انتخاب روش نگهداری گوجه فرنگی برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام  و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید بسیار مهم است. در ادامه نکات مهم از روش نگهداری گوجه فرنگی را در نت نوشت امروز بخوانید.

یک روش نگهداری گوجه فرنگی نگهداری آنها در یخچال است. چون همیشه گوجه رسیده می خرید. پس براحتی می توانید آن ها را بشویید. بگذارید خشک شوند و در یک ظرف مناسب گذاشته در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب هم بافت  و هم بوی خوش آن ها حفظ می شود.

اگر بخواهیم یک تجربه بسیار ظریف را در روش نگهداری گوجه فرنگی اختیارتان بگذاریم. باید بگوییم که لطفا اجازه بدهید یک روز گوجه ها روی پیشخوان آشپزخانه بماند و بعد از ۲۴ ساعت از آن ها برای سالاد و غذا استفاده کنید. متوجه می شوید طعم و رنگ بهتری دارند. برای گوجه فرنگی های قرار گرفته در یخچال بهتر است دو روز صبر کنید. تجربه جالبی که فقط سرآشپزهای حرفه ای از آن خبر دارند. بی دلیل نیست که همیشه می بینید گوجه فرنگی های سرو شده در رستوران ها خوشمزه ترند.

روش نگهداری گوجه فرنگی که خواصش حفظ شود و همیشه تازه بماند!

برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام  و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید این است که باید آنها را درست انتخاب و به روش درستی هم نگهداری کنید. در ادامه نکات مهم از روش نگهداری گوجه فرنگی را در نت نوشت امروز بخوانید.

انتخاب روش نگهداری گوجه فرنگی برای آن که به بهترین روش از این جالیزی ضد سرطانی و پرخاصیت برای صبحانه و ناهار و شام  و یا درست کردن سالاد و میان وعده بهره بگیرید بسیار مهم است. در ادامه نکات مهم از روش نگهداری گوجه فرنگی را در نت نوشت امروز بخوانید.

انواع روش نگهداری گوجه :

روش نگهداری گوجه فرنگی در یخچال:

یک روش نگهداری گوجه فرنگی نگهداری آنها در یخچال است. چون همیشه گوجه رسیده می خرید. پس براحتی می توانید آن ها را بشویید. بگذارید خشک شوند و در یک ظرف مناسب گذاشته در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب هم بافت  و هم بوی خوش آن ها حفظ می شود.

اگر بخواهیم یک تجربه بسیار ظریف را در روش نگهداری گوجه فرنگی اختیارتان بگذاریم. باید بگوییم که لطفا اجازه بدهید یک روز گوجه ها روی پیشخوان آشپزخانه بماند و بعد از ۲۴ ساعت از آن ها برای سالاد و غذا استفاده کنید. متوجه می شوید طعم و رنگ بهتری دارند. برای گوجه فرنگی های قرار گرفته در یخچال بهتر است دو روز صبر کنید. تجربه جالبی که فقط سرآشپزهای حرفه ای از آن خبر دارند. بی دلیل نیست که همیشه می بینید کوجه فرنگی های سرو شده در رستوران ها خوشمزه ترند.

روش نگهداری گوجه فرنگی در پیشخوان آشپزخانه:

اگر بخواهیم خیلی راحت تر بگوییم دمای اتاق ۲۵ درجه برای یک روز نگهداری گوجه فرنگی ها عالیست. مسلما در تابستان که هوا گرمتر است بیشتر باید مراقب باشید و در صورتی که دمای خانه بیش از ۲۵ درجه است بیش از چند ساعت گوجه ها را در فضای آشپزخانه و خارج از یخچال نگهداری نکنید. چون به سرعت خراب شده، کپک می زنند که حاوی باکتری بسیار خطرناکی است.

در صورتی که گوجه ها خیلی رسیده نیست بدون نگرانی آن ها را جایی در آشپزخانه نگهداری کنید تا برسند. بعد آن ها را شسته و در یخچال نگهداری کنید. گوجه هایی که به این ترتیب می رسند قرمزتر، آبدارتر و خوشمزه تر هستند.

روش نگهداری گوجه فرنگی در فریزر:

بهترین گوجه فرنگی سال گوجه های تابستان است. گوجه های دیگر فصل ها را معمولا در گلخانه ها پرورش می دهند که چندان طعم و رنگ جالبی ندارد. آن ها بیشتر دارای گوشت سفید مایل به سبز هستند که ناچار هستید بیشتر قسمت های گوجه را دور بریزید.

در صورتی که دوست دارید گوجه های فصل تابستان را برای زمستان هم نگهداری کنید روش نگهداری گوجه فرنگی این است که می توانید گوجه های رسیده را شسته و درسته بسته بندی کرده در فریزر بگذارید. سپس هر بار که خواستید آنها را چند دقیقه ای در آب گرم قرار دهید. به راحتی پوست های آن ها جدا می شود و شما گوجه های تازه ای دارید که می توانید برای پخت انواع غذا به عنوان گوجه تازه و حتی به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید. البته استفاده از این گوجه فرنگی های یخ زده برای سالاد جالب نخواهد بود. ولی شاید امتحان کنید و دوست داشته باشید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1142096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =