آموزش آشپزی / یک غذای ارزان و مقوی برا سرماخوردگی

این غذا بسیار لذیذ و مقوی است که می‌توانید در زمستان تهیه و دورهم میل کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آش برنج یکی از آش های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که شما می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید.

در تهیه این آش می توانید از انواع حبوبات استفاده کنید ولی بیشتر با عدس و برنج این آش تهیه می شود و طعم و مزه بی نظیری دارد و اگر دوست دارید برای فواید بیشتر می توانید آش برنج را با شلغم تهیه کنید و یا می توانید کمی گوشت قلقلی تهیه کنید و در انتها روی آش قرار دهید و با پیاز داغ و سیر داغ میل کنید.

آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش سیرابی با کشک و سبزی آش

شما می توانید این آش خوشمزه در روز های سرد زمستان تهیه و دورهم میل کنید.

مواد لازم برای تهیه آش برنج ساده با عدس

برنج ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

پیاز درشت ۱ عدد

شلغم ۱ عدد متوسط

سبزی آشی خرد شده ۳۰۰ گرم

کشک به مقدار لازم

نعنا ۲  ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه آش برنج ساده و خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا باید از چند ساعت قبل عدس را تمیز کنید و برای ۱ ساعت خیس کنید تا راحت تر پخته شودف برنج را نیز بشوردی و خیس کنید. اگر دوست دارید این آش را با گوشت قلقلی تهیه کنید بهتر است گوشت و پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل سیاه را خوب ورز دهید و قلقلی کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید و اگر می خواهید به صورت ساده تهیه کنید این مرحله را حذف کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن با زردچوبه کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و پیاز سبک و شیشه ای شود و بعد کمی روغن اضافه کنید و در ادامه ادویه ها و عدس و برنج را اضافه کنید و روی آن آب بریزید و حرارت را بالا ببرید و بعد از جوش آمدن کم کنید و بگذارید ریز جوش بزند و کم کم پخته شود.

مرحله سوم: افزودن شلغم

در ادامه باید شلغم را بشورید و ریز رنده کنید و یا می توانید به صورت مکعبی خرد کنید و داخل آش اضافه کنید و زمانی که همه مواد پخته شده نوبت اضافه کردن سبزی آشی می باشد، سبزی را افزوده و به همراه آن نمک اضافه کنید و بگذارید تا آش جا افتاده شود.

مرحله چهارم: پخت آش برنج

در ادامه باید کمی کشک به آش اضافه کنید و زمانی که حسابی جا افتاده و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بکشید و کمی نعنا را به دلخواه تفت دهید و با پیاز داغ روی آن بریزید و سرو کنید.

می توانید از ماست نیز بجای کشک استفاده کنید.

این آش کمی سرد تر شود طعم فوق العاده ی می گیرد.

می توانید کمی سرکه یا آبلیمو ترش بجای کشک و پیاز داغ استفاده کنید.

منبع : برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1166702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =