کسب مهارت در رشته‌های فنی آسان‌تر از رشته‌های علوم انسانی است/ تخفیف شهریه و درآمدزایی برای دانشجویان با کمک طرح پویش

دانشجوی دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد معتقد است که کسب مهارت در رشته‌های فنی آسان‌تر از رشته‌های علوم انسانی است.

علی بهزادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کسب مهارت در رشته‌های فنی آسان‌تر از رشته‌های علوم انسانی مثل حقوق و روانشناسی است، اظهار کرد: چرا که این رشته‌ها با ارگان‌های دولتی سروکار دارند؛ اما رشته‌های فنی با مشاغل صنعتی همکاری می‌کنند.

دیدگاه سنتی مدیران؛ عامل ایجاد موانع در حوزه فناوری

دانشجوی دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد با اشاره به این که رایزنی‌هایی انجام داده‌ایم تا دانشجویان وارد کادر اداری شوند، افزود: ورود دانشجویان به کادر اداری به آشنایی آن‌ها با سازوکار اداری و همچنین قرار گرفتنشان در قالب‌های اداری کمک می‌کند.

وی با تصریح بر این که دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد در نظر دارد دانشجویان را به حوزه‌های مهارتی در رشته‌های خودشان وارد کند، گفت: در این راستا، طرح‌هایی مانند طرح پویش اجرایی شد. این طرح به ورود دانشجویان به بازار کار کمک می‌کند.

بهزادی در ادامه خاطرنشان کرد: ورود دانشجویان به بازار کار، هم برای دانشجویان امتیازاتی به همراه دارد، هم به کارفرمایان کمک می‌کند. دانشجویان در دوران تحصیل برای پرداخت شهریه و بعد از این که گواهی آموزش ۷۰۰ ساعته خود را دریافت ‌کردند، نیاز به درآمد دارند. طرح پویش هم برای گرفتن تخفیف شهریه و هم درآمدزایی برای دانشجویان مفید است.

دانشجوی دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد با تاکید بر این که بعد از پایان طرح پویش رزومه خوبی برای دانشجویان فراهم می‌شود که برای استخدام استفاده کنند، یادآور شد: این طرح سال گذشته در واحد بوشهر اجرا شد و هم‌اکنون تعداد کمی از دانشجویان در شهرک صنعتی و پارک علم و فناوری مشغول به کار هستند. چند دانشجو هم در دادگستری مشغول به کار شده‌اند

وی ادامه داد: هدف این است که بتوانیم بیشتر مشاغل را وارد این طرح کنیم؛ به طوری که دانشجویان دانشگاه آزاد را انتخاب کنند. چون اشتغال تضمین شده برایشان فراهم می‌کند. کشور ما به سمت مهارت‌محوری می‌رود. به این معنا که اهمیت مهارت بسیار بیشتر از مقطع تحصیلی و دانشگاه است.

بهزادی با اشاره به این که برخی دانشجویان با مهارت وارد دانشگاه می‌شوند مثل فردی که چندین سال برنامه‌نویسی یا کار تاسیساتی انجام داده است، گفت: این افراد دیگر نیاز به مهارت‌آموزی ندارند. به همین دلیل، کارگاه‌هایی داریم که شخص می‌تواند با حمایت دانشگاه برای خودش دفتر بزند. درصد کمی از سود کار به دانشگاه داده می‌شود و مابقی به دانشجو می‌رسد. دانشگاه هم در زمینه امور مالیاتی به دانشجو کمک خواهد کرد.

دانشجوی دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد در پایان اظهار کرد: ورود به بازار کار در بستر دانشگاه به نفع دانشجوست. فعالیت کاری دانشجویان هم به نفع دانشگاه است. برای مثال تعمیر سیستم‌های دانشگاه هم برای دانشجویان کار ایجاد کرده، هم در هزینه‌های دانشگاه صرفه جویی می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1177278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =