آموزش آشپزی / طرز تهیه آش خوشمزه یزدی مناسب برای ایام سرماخوردگی

آش شولی بین اهالی یزد پر طرفدار است؛ به خصوص پخت این‌ آش در فصل زمستان به علت وجود چغندر بسیار مناسب است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آش شولی بین اهالی یزد پر طرفدار است؛ به خصوص پخت این‌ آش در فصل زمستان به علت وجود چغندر بسیار مناسب است.

آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ زعفرانی بسیار خوشمزه

هر موقع سرما خوردید، این آش را درست کنید

در استان یزد شولی را با شلغم هم درست می‌کنند، اما در این مطلب طرز تهیه آش یزدی را با چغندر و به روش سنتی به شما آموزش می‌دهیم.

۱. ابتدا عدس‌ها را شسته و در کاسه‌ای به مدت یک ساعت بریزید و بگذارید خیس بخورد. چغندرها و پیازها را هم به صورت خلالی خرد کنید.  

۲. در یک قابلمه مناسب برای‌ آش مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس زردچوبه را بریزید و کمی تفت دهید. چغندرها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا چغندرها پخته شوند.  

۳. بعد از پخته شدن چغندرها، عدس را همراه با آب‌گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید عدس پخته شود. بعد سبزی آش را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم بپزد.  

۴. بعد از آنکه آش چند جوش خورد؛ آرد را در یک کاسه با ۲/۱ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و به آن بیفزاییدو چند بار هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و جا بیفتد. این آش را با سرکه می‌خورند.

مواد لازم

۲ /۱ یک پیمانه عدس
۲ عدد چغندر
یک کیلو گرم سبزی‌ آش خرد شده
یک ق غ آرد
آب به میزان لازم
۲ عدد پیاز
روغن مایع جهت سرخ کردن
یک پیمانه آب گوشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه به عنوان چاشنی هنگام خوردن

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش خوشمزه یزدی مناسب برای ایام سرماخوردگی

فوت‌وفن

افزودن سرکه هنگام سرو مزه آش شما را کامل می‌کند.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1180626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =