افشاگری سردبیر سابق بی‌بی‌سی فارسی علیه من‌وتو

محمد منظرپور، سردبیر سابق بی‌بی‌سی فارسی گفت: پس از آخرین سفر رضا پهلوی به اسرائیل تصمیم گرفتند که شبکه من‌وتو را تعطیل کنند.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیور، در ویدئویی که در فضای مجازی وایرال شده، منظر پور می‌گوید: پس از آخرین سفر رضا پهلوی به اسرائیل تصمیم گرفتند که شبکه من‌وتو را تعطیل کنند؛ کیوان عباسی قرار است در لس‌آنجلس رسانه‌ای اختصاصی برای رضا پهلوی تأسیس کند!

بیشتر بخوانید:

شبکه من و تو به گدایی افتاد / ایرانی‌ها فقط پول قهوه و چای خود را به ما بدهند + فیلم

همچنین در تازه‌ترین افشاگری حسن اعتمادی، از بنیانگذاران من‌وتو درباره تعطیل شدن این شبکه گفت که بودجه من‌وتو دولتی است و من تعجب می‌کنم از اصرار عوامل این شبکه مبنی بر خصوصی بودن این رسانه! انگلیسی‌ها می‌آمدند و برای ما برنامه درست می‌کردند آن‌ها حتی از غذای ما نمی‌خوردند!من نگران بیکاری عوامل من‌وتو پس از تعطیلی این تلویزیون هستم!

انتهای پیام

کد خبر: 1206748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =