خواص چای ترش و سبز چیست؟

چای ترش از چای هایی محسوب می شود که بر خلاف چای سیاه می توانید آنرا به صورت سرد یا گرم مصرف کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، چای ترش که با نام های متفاوت چای مکه، چای مالمیر، چای قرمز و چای روزل هم شناخته می شود از کاسبرگ های گیاه چای ترش تهیه می شود. چای ترش از چای هایی محسوب می شود که بر خلاف چای سیاه می توانید آنرا به صورت سرد یا گرم مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:

ترفند کاربردی برای نگهداری از لیمو ترش تازه در یخچال

مقدار مصرف چای ترش در روز

یک تا دو نوبت در روز از دمنوش چای ترش استفاده کنید. برای دم کردن چای ترش کافی است ۵ گرم از چای ترش را در فنجان ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید.

سپس درپوش روی فنجان قرار دهید تا دم بکشد. بعد از ده دقیقه چای ترش را صاف کرده و میل کنید.

چای ترش از طریق جوشاندن کاسبرگ گیاه جامائیکا به دست می‌آید. این نوشیدنی در سرتاسر دنیا محبوبیت بالایی دارد و به‌عنوان یک نوشیدنی با خواص درمانی شناخته می‌شود.

چای این گیاه رنگ قرمز و طعم ترش دارد. به خاطر همین طعم با نام چای ترش شناخته می‌شود. چای ترش را می‌توان گرم یا خنک مصرف کرد. چای ترش کالری پایینی دارد و کافئین ندارد.

خواص چای ترش و سبز

شورای گیاه‌شناسی آمریکا به تازگی گزارشی از یک مطالعه انجام شده توسط مرکز تحقیقات دیابت در یزد، ایران منتشر کرده‌است. این مطالعه نشان می‌دهد که مبتلایان به دیابت می‌توانند از نوشیدن چای سبز یا چای ترش به صورت روزانه، سود ببرند.

در این مطالعه، ۹۴ نفر دیابتی بین ۳۰ تا ۶۰ سال به طور تصادفی هر یک در دو گروه چای سبز و چای ترش قرار گرفتند. به هر گروه، نمونه‌های مشابهی از چای سبز و چای ترش داده شد تا به مدت ۴ هفته، ۳ بار در روز بنوشند.

شرکت کنندگان گروه چای سبز، ۳ گرم چای را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب جوش به مدت ۵ دقیقه دم می‌کردند. گروه چای ترش نیز چای خود را در شرایط مشابه آماده می‌کردند، با این تفاوت که چای را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم می‌کردند.

قبل و بعد از مطالعه، علائم حیاتی هر بیمار، از جمله فشار خون سیتولیک و فشار خون دیاستولیک ‌آن‌ها، اندازه‌گیری می‌شد. پس از مطالعه، میانگین فشار خون در گروه چای سبز طی ۴ هفته بیش از ۳۹ درصد و گروه چای ترش حدود ۴۳ درصد کاهش یافته بود.

با نسبت دادن این فشار خون به خواص پلی‌فنولی این نوشیدنی‌ها، محققان این مطالعه دریافتند که «افراد دیابتی مبتلا به فشار خون خفیف، که روزانه سه لیوان چای ترش یا چای سبز مصرف می‌کنند، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمتری تجربه می‌کنند.

بنابراین محققان توصیه می‌کنند که افراد مبتلا به دیابت، برای مقابله با فشار خون بالا، میزان مصرف چای سبز، چای ترش یا مخلوط چای سبز و چای ترش خود را افزایش دهند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1221329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =