به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، پیرو برگزاری مجمع عمومی سالانه در مشهد مقدس، «سیصد وبیست و چهارمین» جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با حضور اکثریت اعضا در دفتر مرکزی مجمع برگزار و جایگاه حقوقی اشخاص طبق اساسنامه و برای ثبت در مستندات قانونی لازم در وزارت کشور با اکثریت آراء تعیین و به تصویب رسید.
در این جلسه دوره دکترای حرفهای مدیریت سازمانهای مردم نهاد توسط آقایان دکتر جاهد و دکتر معمارزاده تشریح و پیشنهادات اصلاحی اعضای جلسه در این خصوص مطرح و اصلاحات لازم به عمل آمد. همچنین مقرر شد دکتر معمارزاده به عنوان عضو افتخاری در جلسات هیئت مدیره مجمع حضور یابد.
بیانیه و شرح مختصر مصوبات مجمع عمومی سالانه و پانزدهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور در مشهد مقدس نیز به شرح زیر است:
انتخابات: بر مبنای اساسنامه ابتدا جلسه فوق العاده مجمع عمومی برگزار و سپس جلسه عادی تشکیل گردید که نتایج آن اعلام شد:
۱- جلسه مجمع عمومی برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد.
۲- انتخابات هیئت مدیره با انتخاب و حضور هیئت رییسه برگزار شد.
همچنین تاکید شد حضور تمامی اعضای خیراندیش و خردورز عضو مجمع خیرین کشور که حائز شرایطند در راستای کمک به سیاستگذاریهای مجمع خیرین کشور و گشودن گره از مشکلات مردم در حوزه های گوناگون فعالیت مجمع خیرین کشور، فارغ از نتایج رای گیری جهت رعایت موارد منطبق بر اساسنامه و عمل به قانون مرتبط به تشکل ها و مجامع خیریه، نه تنها بلامانع بلکه خواست قلبی ریاست هیئت مدیره و اعضای هیئت مدیره است.
ب:
۱- مقرر شد پیش نویس سند وقف و امور خیریه در اختیار حضار محترم قرار گیرد تا ملاحظه نمایند و نقطه نظرات خود را حداکثر ظرف یک هفته اعلام نمایند تا آن در اسرع وقت به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.
۲- پیگیری لازم به عمل آید تا با نگرشی همه جانبه مقدمه تشکیل نظام خیر و احسان هرچه سریعتر فراهم شود.
۳- با توجه به نقش خیریه های بیمارستانی در حل و فصل مسائل و مشکالت بیمارستانها، مقرر شد با هماهنگی وزارت بهداشت روند تأسیس و تشکیل اینگونه مجامع در کلانشهرها و شهرهای کوچک مورد ارزیابی و پیگیری قرار گیرد
۴- موضوع بانک زمان و نذر تخصص از مبادی ذیصلاح اجرایی پیگیری تا توسط سازمانهای اداری مسئول اجرایی گردد.
۵- به جایگاه بانک اطلاعاتی خیریه ها و مددجویان و ضرورت استفاده از این امکان توجه بیشتری شود.
۶- مستند به تفاهمنامه تصمیمی فیمابین مجمع خیرین و سازمان اوقاف و امور خیریه مجامع استانی ارتباط و همکاری با ادارات کل اوقاف و امور خیریه را دنبال نمایند.
۷- با عنایت به برنامهریزی و تأسیس رشته دکتری حرفه ای امور خیریه در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار امیدواری شد تا مدیریت این بخش به طور تخصصی عملیاتی گردد.
۸- تصمیمات گرفتهشده، تفا همنامه های تنظیمی، نتایج تعاملات با دستگاههای اجرایی برای پیشبرد اهداف مجمع در سطح ملی به استانها نیز جهت پیگیری و اقدام، ابلاغ گردد.
۹- به جایگاه مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی و ضرورت ارتباط با اتاق های بازرگانی و سایر تشکلهای مرتبط و ایجاد ارتباط با این مجامع توجه بیشتری شود.
۱۰- حتی المقدور نشست های منطقهای جامع نیز در مناطق برگزار گردد.
۱۱- مجامع استانی همچنان به نقش تسهیلگری و برنامه ریزی و سیاستگذاری و عدم ورود به امور اجرایی ادامه دهند.
۱۲-با عنایت به ظرفیت اثربخش و ماندگار هنر، در بقاء و دوام امور خیر ارتباط و همکاری با دانشگاه هنر ادامه یابد و دانشگاه نیز ایده ها و برنامه های خود در حوزه امور خیریه را ثبت و عملیاتی کند.
۱۳- چون حسب هماهنگی قبلی برخی مدیران مجامع استانی به عنوان مشاور استانداران (بدون حق رای) و عضو شورای توسعه استان منصوب یا انتخاب گردیدند، مقرر شد با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری الزام جهت تحقق این بخشنامه توسط جناب آقای دکتر ولیئی و تاکید دوباره بر این مهم به استانداران محترم ادامه یابد.
در صورت عضویت نمایندهی استانی مجمع خیرین کشور در شورای توسعه که حضور در استانداری مسلم است و در صورت عدم عضویت ایشان در شورای توسعه، تعیین جایگاه مشاور امور خیر استاندار برای نماینده مجمع خیرین کشور در استان ها، کمافیالسابق به استانداریهای محترم یادآوری شود.
انتهای پیام/
نظر شما