کسب رتبه برتر پژوهش و فناوری کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی یزد

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از گسترش تعاملات این دانشگاه با صنعت و کسب رتبه برتر در گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با اشاره به تحولات اساسی در این دانشگاه، از توسعه ارتباط با صنعت و بازار کسب‌وکار خبر داد.

وی با تشریح برنامه‌های این معاونت در دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: در حال گسترش تعاملات با اتاق بازرگانی، خانه صنعت، معدن و تجارت، و صنایع بزرگی همچون فولاد و معادن هستیم تا زمینه‌های لازم برای فعالیت دانشجویان و اساتید فراهم شود.

معاون پژوهشی دانشگاه افزود: این ارتباطات در حوزه‌های مختلف از جمله کارورزی، کارآموزی، طرح‌های برون دانشگاهی و فرصت‌های مطالعاتی گسترش خواهد یافت.

وی همچنین از موفقیت این دانشگاه در گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری کشور خبر داد و گفت: در این گردهمایی که از ۱۷ تا ۲۰ دی ماه در سرخرود مازندران برگزار شد، دانشگاه آزاد یزد به عنوان یکی از برترین‌های حوزه پژوهش و فناوری کشور شناخته و تقدیر شد.

معاون پژوهشی در پایان ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله انجمن‌ها، باشگاه پژوهشگران جوان، انتشارات، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و مراکز رشد و نوآوری، بتوانیم جایگاه برتر خود را در سطح کشور حفظ و تقویت کنیم.

خبرنگار: محمد حسین زارع زردینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1255395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =