آخرین اخبار از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /تعداد کشته‌ها به ۴۰ تن رسید + اسامی

رئیس جمعیت هلال‌احمر: ۴۰ نفر تاکنون در انفجار بندر شهید رجایی جان باخته‌اند. ۲۰ نفر در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ وزیر کشور با اعلام افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس به ۱۴ نفر گفت: مردم مطمئن باشند که علت وقوع حادثه هر چه باشد ما اعلام می‌کنیم و با مقصرین و آنهایی که کوتاهی کردند برخورد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:

انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس + جزئیات

اسکندر مومنی گفت: از تعداد ۷۵۰ مصدوم، ۲۰۰ نفر سرپایی مداوا شدند و خوشبختانه ۲۰۰ نفر دیگر از حدود ۵۰۰ نفر مصدومان باقیمانده نیز ترخیص شدند که در مجموع در حال حاضر حدود ۳۰۰ مصدوم دیگر در بیمارستان‌ها تحت مداوا هستند.

وزیر کشور تأکید کرد: هماهنگ شده است تا مصدومان در صورت نیاز به استان‌های همجوار و مرکز اعزام شوند و امداد و نجات و جان هموطنان عزیزمان اولویت اول ما هست.

آتش محدوده اصلی بندر شهید رجایی تقریباً مهار شده است

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به انجام عملیات اطفای حریق هوایی از شب گذشته، اعلام کرد که آتش محدوده اصلی تقریبا مهار شده است.

ساجدی نیا با تأکید بر اینکه با تلاش‌های صورت گرفته آتش محدوده اصلی تقریبا مهار شده است، اظهار کرد: کنترل کانتین‌هایی که احتمال حریق در آن ها وجود دارد، در دستور کار است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، وی با بیان اینکه متأسفانه آمار فوتی های حادثه انفجار اسکله شهید رجایی به ۱۸ تن رسید، افزود: با بهبود وضع مصدومان، تعداد بستری ها به ۱۹۰ نفر کاهش یافت

تعداد کشته‌های انفجار در بندر شهید رجایی به ۲۵ تن رسید

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: تعداد متوفیان حادثه بندرشهید رجایی ۲۵ نفر است که ۱۰ نفر از متوفیان شناسایی شده‌اند.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این باره بیان کرد: یکی از ابعاد حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بحث احراز هویت و شناسایی جانباختگان است که از لحظات ابتدایی حادثه پزشکی قانونی استان آماده باش بوده است.

وی بیان کرد: تا کنون ۲۱ جسد از متوفیان حادثه تحویل پزشکی قانونی استان شده است و ۴ پیکر هم در حال انتقال به پزشکی قانونی است.

قهرمانی بیان کرد: جمع متوفیان حادثه تاکنون ۲۵ نفر است.

وی افزود: دستورات قضایی برای تحویل اجساد به خانواده‌ها داده شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: تا کنون اجساد ۱۰ نفر از متوفیان احراز هویت شده است که ۲ نفر خانم و ۸ نفر آقا هستند.

قهرمانی گفت: اسامی اجسادی که احراز هویت شده‌اند به شرح زیر است: 

علی تیما
حسن تنی
خانم خاوری
موسی جمال زاده 
حیات الله توحیدی
رضا کلاتیان
محمود ظهیری
جبار درویشی
ایوب هواسعلی
افسانه تیما

قهرمانی گفت: اگر افرادی هستند که مفقودی در این حادثه دارند به پزشکی قانونی استان مراجعه کنند.

افزایش فوتی‌های انفجار بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر

استاندار هرمزگان: تاکنون ۴۰ نفر به علت جراحات ناشی از حادثه انفجار جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1265702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =