بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و خدماتی مناطق عشایری فنوج

فرماندار فتوج گفت: در آستانه گرامیداشت سالگرد شهدای خدمت، چندین پروژه عمرانی و خدماتی در مناطق عشایری شهرستان فنوج به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، شیرخانزهی فرماندار فنوج در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه قاضی، سرپرست امور عشایری شهرستان و همچنین نگاه‌ ویژه مدیرکل امور عشایری در خدمت رسانی به جامعه عشایر فنوج، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که عشایر را از وفادارترین اقشار ملت نام برده‌اند، از اقدامات وی جهت بهبود وضعیت معیشتی عشایر قدردانی و آن را گامی مؤثر در پیشرفت منطقه عنوان کردند.

شیرخانزهی همچنین اظهار کرد: این پروژه‌ها نقش بسزایی در رفع مشکلات اساسی عشایر به‌ویژه در زمینه تأمین آب شرب و تسهیل در رفت‌وآمد ایفا خواهند کرد و بر اهمیت ادامه این‌گونه پروژه‌ها برای توسعه پایدار مناطق عشایری تأکید کرد.

وی گفت: این پروژه‌ها با اعتبار کلی ۵۴ میلیارد ریال شامل تأمین آب شرب روستاهای هدر، علی آباد، ذرتی و جوانجا، بازگشایی راه‌های ارتباطی، حفر چاه‌های مالداری کروچ، ته‌زنی چاه آب شرب میخان و سایر طرح‌های زیرساختی بوده‌ که در راستای سیاست‌های دولت برای حمایت از جوامع عشایری و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز با هدف ارتقاء سطح زندگی و رفاه عشایر منطقه اجرا شده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1268253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =