تسهیلات ازدواج و  فرزندآوری دانشجویان از نیمه دوم اردیبهشت پرداخت می‌شود/ تعیین تکلیف رؤسای دانشگاه‌ها در انتظار تأیید نهادهای فرادستی

اخباری همچون پرداخت تسهیلات ازدواج و  فرزندآوری از نیمه دوم اردیبهشت، اعلام زمان انتقال دانشجویان وزارت بهداشت،خطا در برقراری ارتباط با صندوق رفاه دانشجویی و تعیین تکلیف رؤسای دانشگاه‌ها در انتظار تأیید نهادهای فرادستی؛ از مهم‌ترین اتفاقات حوزه صنفی و تشکلی دانشگاه‌ها در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حوزه صنفی و فرهنگی دانشگاه‌های کشور در هفته‌ای که گذشت با اخباری همچون پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از نیمه دوم اردیبهشت، اعلام زمان انتقال دانشجویان وزارت بهداشت، حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نخبه، کاهش فاصله خدمات رفاهی بین دانشجویان، بدقولی شهرداری کرج برای جبران خسارت دانشگاه خوارزمی، خطا در برقراری ارتباط با صندوق رفاه دانشجویی و تعیین تکلیف رؤسای دانشگاه‌ها در انتظار تأیید نهادهای فرادستی همراه بود که در ادامه به مشرح آن‌ها می‌پردازیم:

تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از نیمه دوم اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ابلاغ نامه خود به معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از پرداخت تسهیلات ازدواج و تولد فرزند به دانشجویان در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ و فاقد محدودیت اعتباری خبر داد.

زمان‌بندی مراحل نقل و انتقالات دانشجویی وزارت بهداشت اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امیرمحمد فراهانی گفت: فرآیند ثبت درخواست و بارگذاری مدارک از روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه آغاز شده و تا چهارشنبه ۲۸ خردادماه ادامه خواهد داشت. پس از این مرحله، بررسی مدارک توسط دانشگاه مبدأ و ویرایش اطلاعات توسط دانشجو از شنبه ۳۱ خردادماه تا چهارشنبه ۱۱ تیرماه انجام می‌شود. نتایج اولیه بررسی مدارک در دانشگاه مبدأ، در بازه زمانی دوشنبه ۱۶ تیرماه تا سه‌شنبه ۳۱ تیرماه اعلام خواهد شد. مرحله بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو از چهارشنبه اول مردادماه تا چهارشنبه ۱۵ مردادماه تعیین شده است.

بنیاد ملی نخبگان چگونه از دانشجویان نخبه حمایت می‌کند؟

علی نیک‌بخت، معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به برنامه‌های جدید بنیاد برای تقویت ارتباط با دانشجویان نخبه گفت: پیش از این، ارتباط بنیاد ملی نخبگان به‌صورت مستقیم با دانشجویان یا اعضای هیئت علمی برقرار می‌شد. اما اکنون در نظر داریم دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه‌ها را به عنوان حلقه واسط فعال کرده و نقش آن‌ها را در اطلاع‌رسانی و شناسایی استعدادهای برتر پررنگ‌تر کنیم.

فاصله خدمات رفاهی بین دانشجویان باید کاهش یابد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد عموشاهی دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شریف در نامه‌ای به دکتر محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس جمهور خواستار افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم و کاهش فاصله و نابرابری در خدمات رفاهی بین دانشجویان دو وزارتخانه علوم و بهداشت شد.

شهرداری کرج برای جبران خسارت دانشگاه خوارزمی بدقولی کرد/ بسیج دانشجویی: دانشگاه قربانی کمبودهای مدیریت شهری کرج

سید صالح حسینی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره واگذاری بخشی از اراضی این دانشگاه به شهرداری کرج در قبال ایجاد زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهری بیان کرد: طبق اطلاعاتی که داریم، حدود ۱۵ هکتار از زمین‌های دانشگاه حصارک برای احداث انبار یا دپوی قطار شهری در نظر گرفته شده است. این در حالی است که شهرداری وعده داده در ازای آن امکان ساخت فضای تجاری به مساحت ۱۰ تا ۲۶ هزار مترمربع را به عنوان فضای تجاری به دانشگاه بدهد. البته هنوز ابهاماتی جدی در محل واگذاری این زمین‌ها و تحقق وعده‌های شهرداری وجود دارد.

"خطا در برقراری ارتباط" دانشجویان با صندوق رفاه/ برخی دانشجویان از ثبت نام جا ماندند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ثبت‌نام وام دانشجویی از ابتدای سال ۱۴۰۴ در سامانه صندوق رفاه دانشجویی به نشانی bp.swf.ir شروع شد.

طی چند روز اخیر تعداد زیادی از دانشجویان در آستانه ثبت‌نام وام دانشجویی با اخطار در سامانه صندوق رفاه مواجه شدند و نه‌تنها قادر به ثبت‌نام نیستند بلکه سایت با هشدار "خطا در برقراری ارتباط" مانع ثبت نام آن ها برای دریافت تسهیلات دانشجویی می‌شود. در همین خصوص و برای پیگیری موضوع، با رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم گفت‌وگو کردیم که مسعود گنجی با رد خطای سایت؛ اذعان کرد که این مشکل فقط برای تعداد محدودی از دانشجویان است.

تعیین تکلیف رؤسای دانشگاه‌ها در انتظار تأیید نهادهای فرادستی/ بودجه ساخت خوابگاه‌های متأهلی تأمین شد

حسین سیمایی صراف وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در مورد انتصاب سرپرست دانشگاه‌های تهران، علامه طباطبایی و خوارزمی بیان کرد: برای نصب رئیس دانشگاه‌ها با توجه به حساسیتی که وجود دارد یک نظامات حقوقی و فرآیند قانونی دیده شده است که این فرآیند از وزارت علوم شروع می‌شود. تصمیماتی برای انتخاب این افراد گرفته شده است. باقد فرایند قانونی طی شود و منتخبین بررسی شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1266182

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =