آموزش آشپزی / طرز تهیه فته بادمجان و سیب زمینی یک سالاد عربی خوشمزه

فته بادمجان و سیب زمینی نوعی سالاد عربی خوشمزه است که با سسی ویژه از ارده سرو می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ اسالادها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی

سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند اما بعضی وقت‌ها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. فته بادمجان و سیب زمینی نوعی سالاد بسیار خوشمزه و محبوب عربی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، پیاز، نان ترد و نوعی سس ویژه تهیه می‌شود. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد فته بادمجان و سیب زمینی همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان دلمه‌ای: ۳ عدد

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

فلفل سبز شیرین: ۲ تا

نان ترتیلا یا نان پیتا: ۵ عدد

سس انار یا رب انار رقیق: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

ماست سفت بدون آب: ۶ قاشق غذاخوری

لیموترش: ۱ عدد

سیر: ۴ حبه

ارده: ۲ قاشق غذاخوری سرپر

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه فته بادمجان

آموزش آشپزی / طرز تهیه فته بادمجان و سیب زمینی یک سالاد عربی خوشمزه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را پوست و به صورت مکعبی کمی درشت‌تر خرد کنید. کمی نمک روی بادمجان‌های خرد شده بریزید و کنار بگذارید تا آب تلخ آن خارج شود. مقداری روغن داخل ماهی تابه گود بریزید و بادمجان‌ها را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل روغن بریزید تا کاملا سرخ شود و فلفل سبز شیرین را خرد و به پیازداغ اضافه کنید و بعد ترکیب پیاز سرخ شده و فلفل را از روغن خارج کنید.

نان پیتا یا ترتیلا رابه صورت نواری خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید. همینکه نان کمی طلایی و ترد شد باید آن را از روغن خارج کنید. برای درست کردن سس ابتدا ماست را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس ارده، آب لیمو ترش، نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. همه موادی را که سرخ کرده‌اید با هم مخلوط کنید. کف ظرف موردنظرتان مقداری نان سرخ شده بریزید و مواد سالاد را روی لایه نان بریزید. حالا سس را روی مواد بریزید و در آخر بقیه نان سرخ شده را روی مواد بریزید. برای تزیین سالاد روی سطح نان سس انار بریزید. حالا سالاد فته خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1267865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =