حسین ابراهیمآبادی عضو هیئت علمی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ویزگیهای شخصیتی و دغدغههای آموزشی دکتر طهرانچی اظهار کرد: بارزترین ویژگی شهید طهرانچی جدیت و پیگیری بود. به عبارت دیگر، تلاش مستمر و سختکوشی در زمینه ترویج دانش ایشان را متمایز از سایرین میکرد.
وی افزود: این روحیه را هم در ریاست مرکز نشر دانشگاهی و هم در دوره خدمت ایشان در دانشگاه شهید بهشتی شاهد بودم. دکتر طهرانچی فعالیت علمی را بسیار جدی دنبال میکردند. در کنار این روحیه علمی، ایشان تجربه خوبی هم در مدیریت مراکز علمی داشت. همه این ویژگیها به علاوه شخصیت دینی، سبب تمایز ایشان با دیگر روسای دانشگاهها میشد.
ابراهیم آبادی گفت: دکتر طهرانچی توجه زیادی به توسعه علمی و گسترش نظام آموزش عالی داشت. دغدغه ایشان این بود که کمیت و کیفیت را همزمان پیش ببرد. وقتی ایشان ریاست مرکز نشر دانشگاهی را به عهده گرفت، تلاش بسیاری انجام داد تا این مجموعه را عظمت گذشته خود برگرداند. این تصمیم سختی بود چون مرکز نشر دانشگاهی مسیر خود را طی کرده بود البته تلاش دکتر طهرانچی برای ترویج دانش از طریق مجلات علمی و افزایش همکاریهای بین دانشگاهی در ایران و جهان جالب توجه بود.
عضو هیئت علمی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: در حالیکه مرکز نشر دانشگاهی رو به افول رفته بود، دکتر با جذب بودجه و اقداماتی دیگر راه را برای فعالیت مدیران بعدی هموار کرد. مرکز نشر دانشگاهی در ابتدا زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی بود و سپس به وزارت علوم منتقل شد. این تغییر باعث ایجاد مشکلاتی در ساختار و شرایط مالی این مرکز شد.
وی یادآور شد: دکتر طهرانچی در این زمینه که نشر دانشگاهی پس از انتقال به وزارت علوم دوباره بازیابی شود، نقش پر رنگی داشتند. ایشان معتقد بود که همکاریهای بین دانشگاهی برای ترویج دانش باید پیگیری شود. تلاش زیادی داشتند که این مهم را محقق کنند.
انتهای پیام/
نظر شما