هدف آمریکا از حمله به فردو و نطنز، نجات اسرائیل است/ تا الان هم ماندن ایران در NPT بی‌فایده بود

کوشکی در تحلیل هدف آمریکا از حمله به فردو تصریح کرد: هدف اصلی آمریکا از تهاجم به ایران، نجات رژیم صهیونیستی است. آمریکایی‌ها متوجه شدند که فشارهای جمهوری اسلامی ایران و حملات رزمندگان اسلام به اسرائیل به حدی رسیده است که  این رژیم را در معرض فروپاشی قرار گرفته است. 

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، ارتش تروریستی آمریکا به رهبری دونالد ترامپ بامداد امروز مورخ ۱ تیر ۱۴۰۴ به تاسیسات هسته‌ای ایران در نطنز و فردو حمله نظامی کرد.

بیشتر بخوانید؛

اسرائیل و آمریکا هدفی بالاتر از فردو مانند ضربه به یکپارچگی ایران دارند/ هم‌گرایی برای مقابله با ایران دشوار است

از زمان آغاز تهاجم نظامی صهیونیست‌ها به ایران، این احتمال وجود داشت که آمریکایی‌ها برای نجات و کمک به اسرائیلی‌ها وارد این درگیری شوند. پیش از این نیز اکثر کشور های دنیا از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس‌ به آمریکایی‌ها هشدار داده بودند که وارد این جنگ نشود.

در همین راستا مقام معظم رهبری در دومین پیام خود از زمان آغاز تهاجم صهیونیست‌ها به ایران صراحتا به آمریکا هشدار دادند که دخالتی در جنگ نکند، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیام خود اعلام کردند: «آنهایی که با سیاست‌های این منطقه آشنا هستند، می‌دانند که ورود آمریکا در این قضیّه صد درصد به ضرر او است. آن‌چه او در این زمینه ضربه خواهد خورد، به‌مراتب بیشتر است از آنچه ایران ممکن است صدمه بخورد.»

بر اساس اعلام منابع رسمی کشور تاسیساتی که سحرگاه امروز مورد حمله آمریکایی‌ها قرار گرفته بودند، آسیب جدی ندیده‌اند. سازمان انرژی اتمی ایران در بیانیه‌ای درباره تجاوز آشکار دولت ترامپ به تاسیسات هسته‌ای و همراهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با این جنایات گفت: «سحرگاه امروز سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت. این اقدام مغایر با قوانین بین‌المللی متأسفانه در سایه بی‌تفاوتی و بلکه همراهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده است.»

در بخش دیگری از بیانیه این سازمان با اشاره به عضویت ایران در معاهده NPT و نظارت نهادهای بین‌المللی بر فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان آمده است: «دشمن آمریکایی‌ از طریق فضای مجازی توسط رییس‌جمهور این کشور، مسئولیت حمله به سایت‌های یادشده را که بر اساس موافقتنامه پادمان و معاهده NPT تحت نظارت مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌باشد را بر عهده‌ گرفته است.»

در ادامه گفتگوی ایسکانیوز با محمدصادق کوشکی فعال سیاسی اصول‌گرا در زمینه علل حملات آمریکا به سایت‌های هسته‌ای کشورمان و تبعات آن را می‌خوانید:

هدف اصلی آمریکا از حمله به فردو و نطنز، نجات اسرائیل است

کوشکی در پاسخ به این پرسش که هدف رژیم آمریکا از حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران مانند فردو و نطنز چیست و این اقدام چه تبعات امنیتی و اقتصادی برای جهان و منطقه دارد؟ گفت: هدف اصلی آمریکا از تهاجم به ایران نجات رژیم صهیونیستی است. آمریکایی‌ها متوجه شدند که فشارهای جمهوری اسلامی ایران و حملات رزمندگان اسلام به اسرائیل به حدی رسیده است که این رژیم را در معرض فروپاشی قرار گرفته است.

وی با اشاره به خطای محاسباتی دولت ترامپ درباره بازخورد حمله به تاسیسات هسته‌ای در میان مسئولین کشور و مردم تصریح کرد: تصور آمریکایی‌ها این است که این حمله موجب ترس در مردم و مسئولان ما می‌شود و در نتیجه باعث می‌شود ایران حملات خود را به اسرائیل قطع کند البته این محاسبه‌ای نادرستی بود که آمریکایی‌ها داشتند.


اگر حملات ایران به اسرائیل نیمه‌تمام بماند، دوباره حمله می‌کند

کوشکی با تاکید بر ضرورت مجازات بازدارنده صهیونیست‌ها از سوی نیروهای نظامی کشورمان گفت: رژیم صهیونیستی جنگی را بر علیه ما آغاز کرده است و تا زمانی که تنبیه نشود حملات ما به رژیم ادامه خواهد داشت. اگر قرار باشد حملات ما به اسرائیل نیمه‌تمام بماند مطمئنا چندماه آینده دوباره به ایران حمله می‌کند. تاریخ اسرائیل همیشه نشان داده است که باید سرکوب بشود تا از خطر تهاجم آن در امان ماند. اگر جواب اسرائیلی‌ها را کامل ندهیم، هرچند وقت یک بار باید شاهد تهاجم نظامی آن‌ها به خاک کشورمان باشیم. در تنبیه رژیم صهیونیستی نباید تردیدی بکنیم.

وی درمورد برنامه نیروهای مسلح برای پاسخ به آمریکا افزود: رزمندگان اسلام و نیروهای نظامی برای پاسخ به آمریکا برنامه های مشخصی دارند که آن‌هارا طبق برنامه جلو خواهند برد و خوشبختانه فرمانده کل قوا هم به این امر نظارت دارند بنابراین یقین داریم فرماندهان ما برای پاسخ به آمریکا برنامه دارند. در نتیجه نیازی به عجله کردن نیست و نباید در زمینه تصمیم نیروهای نظامی برای پاسخگویی به آمریکا تردید کنیم. ایران به آمریکا نشان خواهد داد که تهاجم به جمهوری اسلامی ایران بسیار خطرناک است و عواقب خواهد داشت.

ناامنی در خلیج فارس دامن اروپایی‌ها را نیز می‌گیرد

کوشکی درباره تبعات حمله دولت ترامپ به تاسیسات هسته‌ای کشورمان برای کشورهای اروپایی گفت: آمریکایی‌ها در منطقه ای این جنایت را انجام داده اند که به آن قلب جهان می‌گویند. در ادبیات سیاسی و جغرافیایی خلیج فارس را قلب جهان می‌نامند و طبیعتاً آن‌ها نمی‌توانند در این منطقه به یک کشور مستقل تجاوز کنند و تبعاتی برای جهان صنعتی نداشته باشد.

وی افزود: یک چهارم نفت و گاز جهان از خلیج فارس به جهان صنعتی صادر می‌شود و اگر قرار است این منطقه امن نباشد این ناامنی دامن اروپایی‌هارا خواهد گرفت. پس از آن آمریکایی‌ها متوجه می‌شوند که در قلب جهان نمی‌توانند آتشی را روشن کنند و خودشان از آن آتش در امان باشند.

این فعال سیاسی اصول‌گرا با اشاره به اظهارات وزیر خارجه اسبق آمریکایی‌ها گفت: اگر امروز با فشار آمریکایی‌ها دست از دانش هسته‌ای برداریم، شک‌ نکنید فردا آمریکایی‌ها حتی اجازه تولید برق با مازوت را نیز به ما نمی‌دهند. فراموش نمی‌کنیم که سال‌ها پیش خانم رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا گفت که ما حتی نمی‌خواهیم ایرانی‌ها برق داشته باشند. یعنی اگر امروز فناوری هسته‌ای را تعطیل کنیم فردا سایر فناوری‌های خودمان را هم نیز باید تعطیل کنیم.

کوشکی در واکنش به این پرسش که آیا این حمله تاثیری در برنامه هسته‌ای ایران دارد یا خیر؟ تصریح کرد: برنامه هسته‌ای ایران اراده یک ملت است. ملتی که می‌خواهد از ۱۷ معدن اورانیوم استفاده کند. این که ما نباید از این منبع و دانش استفاده کنیم اصلا مورد قبول مردم ما نیست.‌

آمریکا از جایی ضربه خواهند خورد که تصورش را نمی‌کند

وی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران فهرستی از پاسخ‌ها برای تجاوز نظامی آمریکا دارد، گفت: آمریکایی‌ها در منطقه پیرامون ما از آسیا میانه تا مدیترانه و خلیج فارس منافع و پایگاه دارند. طبیعتاً آمریکایی‌ها از جایی ضربه خواهند خورد که تصورش را هم نمی‌کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا ترامپ برای این اقدام نظامی علیه ایران که بدون مجوز کنگره آمریکا بود، مورد استیضاح قرار خواهد گرفت یا خیر؟ گفت: این‌که آمریکایی‌ها از داخل باهم اختلاف دارند به خودشان مربوط است. از نظر حقوق بین‌الملل دولت آمریکا این اقدام را انجام داده و متجاوز است. الان آمریکایی‌ها با این بهانه‌ها که کنگره در جریان نبوده نباید از مجازات فرار کنند.

کوشکی در پایان درباره این‌که آیا ایران باید از NPT خارج شود یا خیر خاطرنشان کرد: تا الان هم ماندن ایران در NPT بی‌فایده بود. نتیجه ماندن ایران در NPT تا به امروز این شد که دبیرکل آژانس دائما گزارش‌های هسته‌ای مارا در اختیار صهیونیست ها قرار می‌داد.

انتهای پیام/

خبرنگار: علیرضا همتی بهار

کد خبر: 1271818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =