تنها راه «حفظ امنیت» تکیه بر توان داخلی و وحدت ملی است/ غرب در شناخت نسل Z ایران دچار خطای راهبردی شد

ناصر ایمانی با بیان این‌که مردم دریافتند تنها راه حفظ عزت و امنیت، تکیه بر توان داخلی و وحدت ملی است، گفت: در هر دو مقطع حمله صدام و اسرائیل مردم باور کردند که دشمن به تمامیت ارضی کشورشان تعرض کرده است و این احساس قوی موجب شکل‌گیری همبستگی ملی شد. هرگاه ملت ایران احساس کند که خاک وطنش در معرض اشغال قرار گرفته، بدون تردید به صحنه دفاع خواهند آمد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، شامگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، رژیم صهیونیستی با آغاز حمله به جمهوری اسلامی ایران، می‌پنداشت که می‌تواند ملت ایران را به زانو درآورد.

بیشتر بخوانید؛

آمریکا می‌خواست ایران تسلیم شود اما خودش وادار به آتش‌بس شد/ سازمان‌های بین‌المللی ابزار دست نظام سلطه هستند

یکی از اصلی‌ترین اهداف این رژیم، تضعیف انسجام ملی و برهم زدن آرامش داخلی کشور بود. اما در گذر ۱۲ روز مقاومت پرافتخار، مردم ایران با ایستادگی مثال‌زدنی، تمام محاسبات دشمن را برهم زدند و خواب‌های آشفته آن‌ها را تعبیر ناشدنی ساختند.

دشمن برروی نسل Z سرمایه‌گذاری روانی و تبلیغاتی گسترده‌ای انجام داده بود و تصور می‌کرد با بهره‌گیری از ذهن و احساسات جوانان و نوجوانان ایرانی می‌تواند انسجام ملی را هدف قرار دهد اما آن‌چه در عمل رخ داد، کاملاً معکوس بود.

همین نسل Z که دشمن گمان می‌کرد در اردوگاه اوست، در خط مقدم دفاع از وطن و اتحاد ملی قرار گرفت. آنها با حضور هوشمندانه و مؤثر خود نشان دادند که نه‌تنها فریب نمی‌خورند، بلکه آماده‌اند آینده کشور را با آگاهی و ایستادگی تضمین کنند و جمله تاریخی شهید سلامی که گفته بود: «با همین جوانانی که فریب شما را خوردند به سراغتان می‌آییم.» در این ایام رنگ واقعیت گرفت. این جنگ، نه‌تنها اتحاد ملی را تقویت کرد، بلکه شکاف نسلی را نیز ترمیم نمود؛ نسلی که طعم جنگ را نچشیده بود، اکنون با تمام وجود دشمن را دید، حقیقت تجاوز را لمس کرد و در کنار نسل‌های پیشین، برای دفاع از ایران ایستاد.

اتحاد ایرانیان، سرمایه‌ای گرانبها که باید حفظ شود

از نخستین لحظات تجاوز، ملت ایران با نمایش کم‌نظیری از وحدت و همبستگی، در برابر این تهاجم ایستادند. در همه شهرها، از شمال تا جنوب، شرق تا غرب، نشانه‌های پررنگی از همدلی، آرامش، همکاری و وفاداری به کشور دیده می‌شد.

نکته قابل توجه در این همبستگی، حضور همه اقشار، همه دوشادوش هم ایستاده بودند. این وحدت، برخاسته از شناخت عمیق ملت ایران از چهره واقعی دشمن صهیونیستی بود. اوج این همدلی و انسجام، روز شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴، در مراسم باشکوه بدرقه پیکر شهدا به نمایش درآمد. در حالی که خون شهدا هنوز تازه بود، مردم ایران با حضور میلیونی، پیام روشن خود را به دشمن مخابره کردند: ایران تسلیم نمی‌شود.

این اتحاد گسترده حتی نگاه رسانه‌های بین‌المللی را نیز به خود جلب کرد. بسیاری از شبکه‌های جهانی با انتشار تصاویری مقایسه‌ای، فضای همبسته ایران را در برابر رفتار پرتنش جامعه صهیونیستی به تصویر کشیدند؛ جایی که مردم ایران در دل جنگ به یک‌دیگر کمک می‌کردند، در حالی‌که در سرزمین‌های اشغالی، یهودیان در پناهگاه‌ها باهم به جدال می‌پرداختند و یا این‌که افرادی که یهودی نبودند را به داخل پناهگاه‌ها راه نمی‌دادند.

اما در طول دوازده روز مقاومت و دفاع ملت، شبکه ایران اینترنشنال آن‌چنان در مسیر خیانت و دروغ‌پراکنی پیش رفت که حتی بسیاری از همکاران پیشین این رسانه در خارج از کشور، با ابراز انزجار، ارتباط خود را با آن قطع کردند و این شبکه را شایسته هیچ‌گونه مشروعیت رسانه‌ای ندانستند.

در ادامه گفتگو ایسکانیوز با ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا را می‌خوانید:

زمانی که بحث موجودیت ایران به میان می‌آید، همه اقشار کنار هم می‌ایستند

ایمانی در پاسخ به این پرسش که چه مولفه‌هایی باعث شد تا ملت ایران در شرایط جنگی اتحاد و همبستگی کنند، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل همبستگی، شناخت دقیق مردم از ماهیت واقعی تهدیدها بود. ملت ایران به‌خوبی دریافتند که بهانه دشمنان نظیر موشکی یا برنامه هسته‌ای را بهانه می‌کنند و این صرفاً پوششی برای هدفی بزرگ‌تر است و آن‌هم خدشه‌دار کردن تمامیت ارضی کشوراست. زمانی که بحث موجودیت و مرزهای ایران به میان می‌آید، همه اقشار با هر سلیقه و عقیده‌ای کنار هم می‌ایستند و از میهن دفاع می‌کنند.

وی در ادامه با بیان این‌که عامل دوم، شفافیت و صداقت عملکرد نظام سیاسی در این دوره بود، تصریح کرد: این صداقت باعث شد مردم نسبت به نیت‌ها و مواضع حاکمیت اطمینان پیدا کنند. در جریان مذاکرات اخیر، ایران با حسن نیت وارد گفت‌وگو شد و حتی با درخواست آمریکا برای مذاکره موافقت کرد. اما درست در میانه‌ی مذاکرات، رژیم صهیونیستی-با همراهی عناصر داخلی و خارجی-دست به حمله و ترور زد. همین واقعیت به مردم نشان داد که ایران اهل گفت‌وگوست اما دشمن به دنبال جنگ است و مشروعیت مواضع جمهوری اسلامی را برای مردم ملموس‌تر کرد.

تحلیل‌های ایران درباره مذاکره با آمریکا واقع‌گرایانه بود

ایمانی با اشاره به این که تحلیل‌های ایران درباره مذاکرات با آمریکا درست بود، بیان کرد: طی سال‌های گذشته، برخی تحلیل‌ها و هشدارهای نظام برای بخشی از جامعه چندان قابل درک یا پذیرش نبود. مثلاً در موضوع مذاکرات، همواره تأکید می‌شد که غربی‌ها به‌دنبال گرفتن امتیاز هستند بدون آن‌که امتیازی بدهند. وقتی دولت ترامپ درخواست مذاکره داد و در عین حال به توافق‌ها پایبند نماند و هم‌زمان اسرائیل نیز به ایران حمله کرد، مردم به این نتیجه رسیدند که آن تحلیل‌ها دقیق و واقع‌گرایانه بوده‌اند.

این فعال سیاسی با بیان این‌که درباره تهدیدهای رژیم صهیونیستی نیز برخی در داخل کشور می‌گفتند اسرائیل کشوری دور است و ربطی به ما ندارد، گفت: اما جنایات این رژیم طی یک سال گذشته در منطقه و در نهایت حمله بی‌دلیل به ایران ثابت کرد که نگاه جمهوری اسلامی به این رژیم نه‌تنها درست بلکه هشدارآمیز و پیش‌نگرانه بوده است.

تنها راه حفظ امنیت تکیه بر توان داخلی و وحدت ملی است

ایمانی با انتقاد از سلطه کشورهای قدرتمند بر نهادهای بین‌المللی گفت: مردم امروز به وضوح می‌بینند که جمهوری اسلامی سال‌ها پیش گفته بود قوانین بین‌المللی، در عمل ابزاری در دست قدرت‌های بزرگ است و عدالت جهانی یک توهم است. پس از حمله بی‌سابقه اسرائیل به ایران نه شورای امنیت تشکیل جلسه داد نه دبیرکل سازمان ملل موضع گرفت و صرفا یک بیانیه محکومیت صادر شد. این‌ها همه باعث شد مردم دریابند که تنها راه حفظ عزت و امنیت، تکیه بر توان داخلی و وحدت ملی است.

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به وجوه اشتراک اتحاد مردم در جنگ اسرائیل و هشت سال دفاع مقدس گفت: در هر دو مقطع تاریخی، مردم ایران یک احساس مشترک داشتند؛ آن‌ها باور کردند که دشمن به تمامیت ارضی کشورشان تعرض کرده است. این احساس قوی موجب شکل‌گیری همبستگی ملی و انسجام بی‌نظیر در جامعه شد. هرگاه ملت ایران احساس کند که خاک وطنش در معرض اشغال قرار گرفته، بدون تردید به صحنه دفاع خواهند آمد.

وی با شاره به ‌این‌که درهردو مقطع ایران آغازگر جنگ نبود تصریح کرد: همان‌طور که جنگ هشت ساله با آغاز تجاوز عراق شروع شد، در جریان درگیری‌های اخیر نیز رژیم صهیونیستی نقش آغازگر را ایفا کرد. در هر دو نبرد، جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را در مقابل دشمنان به‌دست آورد و مردم با درک این تهدید جدی علیه تمامیت ارضی کشور، همبستگی ملی چشمگیری از خود نشان دادند.

وحدت مردم مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر دشمن است

ایمانی در پاسخ به این پرسش که چه عواملی همبستگی مردم را به چالش می کشاند، گفت: در شرایط فعلی مسئله اصلی حفظ همین اتحاد و همبستگی است. این مسئولیت تنها بر دوش دولت نیست؛ بلکه مردم نیز باید در نگه‌داشتن این انسجام ملی نقش فعال و مسئولانه‌ای ایفا کنند. باید قدر این همبستگی را بدانیم و مراقب باشیم که دشمنان نتوانند کوچک‌ترین خدشه‌ای به آن وارد کنند.

وی با اشاره به این‌که صهیونیست‌ها از اتحاد ایرانیان از هر موضوع دیگری بیشتر ترس دارند گفت: امروزه، بزرگ‌ترین نگرانی دشمنان ما نه از قدرت دفاعی، موشکی یا برنامه هسته‌ای ایران، بلکه از همین وحدت و همدلی مردم است. این عامل، مهم‌ترین و مؤثرترین عامل بازدارنده در برابر هرگونه تجاوز نظامی به شمار می‌آید. بنابراین، همان‌طور که باید از تجهیزات و سیستم‌های دفاعی کشور محافظت کنیم، باید مراقب حفظ و تقویت همبستگی ملی نیز باشیم.

غرب در شناخت نسل Z ایران دچار خطای راهبردی شد

ایمانی در واکنش به این پرسش ‌که نقش نسل Z در این همبستگی چگونه بود و آیا دشمن در ارزیابی این نسل اشتباه کرده است؟ تصریح کرد: اشتباه در تحلیل نسل جوان، امری تکرارشده در تاریخ معاصر ایران است. پیش از انقلاب اسلامی نیز چنین خطایی رخ داد، رژیم گذشته و حامیان بین‌المللی‌اش هرگز تصور نمی‌کردند که نسل جوان آن دوران دست به انقلاب بزند و رهبری آن را به یک روحانی بسپارد.

وی با بیان این‌که صدام نیز همین اشتباه را مرتکب شد، گفت: وی گمان می‌کرد مردم، به‌ویژه جوانان، در دفاع از کشور همراهی نخواهند کرد و می‌تواند با کمترین مقاومت ایران را اشغال کند. اما بسیاری از جوانانی که در آن دوران به جبهه‌ها رفتند و جان خود را فدا کردند، دقیقاً از همان نسلی بودند که امروز از آن با عنوان نسل Z یاد می‌کنیم.

ایمانی با بیان این‌که غربی‌ها درمورد جوانان و نوجوانان ایرانی اشتباه کردند خاطرنشان کرد: امروز نیز دستگاه‌های اطلاعاتی غرب در شناخت نسل Z ایران دچار خطای راهبردی شدند. آن‌ها تصور کردند این نسل بی‌اعتنا به سیاست، دلسرد از نظام و بی‌میل به مشارکت در سرنوشت کشور است. اما آنچه در عمل رخ داد، کاملاً برخلاف این تحلیل‌ها بود. نسل Z در صحنه‌ها وارد شد و نقش‌آفرینی کرد. حتی نسل Z در این مدت کاری کرد که سایر نسل‌ها نیز نکردند.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث شد تا نسلی که تجربه‌ای از جنگ نداشت، این‌گونه فعالانه وارد میدان شود، گفت: نسل Z زمانی که احساس کرد «مام وطن» در خطر است، بی‌درنگ به صحنه آمد؛ چرا که وقتی مادر نباشد هیچ چیز دیگر معنا و ارزش ندارد. هر ایرانی فارغ از عقاید و گرایش‌هایش وقتی ببیند وطن در معرض تهدید است وظیفه‌ای بالاتر از دفاع از خاک و هویت خویش نمی‌شناسد.

انتهای‌پیام/

خبرنگار: علیرضا همتی بهار

کد خبر: 1272487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =