واکنش نهایی ویه‌را به پیشنهاد پرسپولیس 

اوسمار ویه‌را به شایعه بازگشت خود به ایران برای هدایت پرسپولیس واکنش نشان داد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ پس از جدایی اسماعیل کارتال از پرسپولیس و آغاز روند جست‌وجو برای انتخاب جانشین او، نام‌های مختلفی به عنوان گزینه هدایت سرخ‌پوشان در رسانه‌ها مطرح شدند. در این میان، شایعاتی نیز درباره احتمال بازگشت اوسمار ویه‌را به تهران شنیده شد.

اوسمار که در لیگ بیست‌ودوم به عنوان دستیار یحیی گل‌محمدی وارد کادر فنی پرسپولیس شد، فصل بعد و پس از پایان همکاری باشگاه با گل‌محمدی، هدایت تیم را برعهده گرفت. او در تنها فصل حضورش روی نیمکت سرخ‌پوشان، موفق شد پرسپولیس را به شکل دراماتیکی به قهرمانی لیگ برتر برساند و همین عملکرد، محبوبیت زیادی برای او در میان هواداران به همراه داشت.

با این حال، در شرایطی که برخی رسانه‌ها از احتمال توافق مجدد باشگاه پرسپولیس با این مربی برزیلی خبر داده بودند، امروز اوسمار ویه‌را در گفت‌وگویی کوتاه به صراحت این شایعه را رد کرد. او در این گفت‌وگوی کوتاهی تأکید کرد که چنین موضوعی صحت ندارد و قصدی برای بازگشت به فوتبال ایران ندارد تا به این ترتیب، یکی از گمانه‌زنی‌های مطرح‌شده در روزهای اخیر، توسط خود اوسمار خاتمه پیدا کند.

این مربی برزیلی که چند روز قبل نیز در گفتگویی کوتاه به اتفاقات اخیر ایران واکنش نشان داده بود، در بخش دیگری از صحبت‌های امروز خود نیز با لحنی محترمانه، برای مردم ایران آرزوی سلامتی کرد.

اوسمار ویه‌را پس از پایان فصل درخشان خود با پرسپولیس، هدایت تیم بوریرام یونایتد تایلند را برعهده گرفت و فصل گذشته موفق شد همراه با این تیم چهار جام داخلی از جمله لیگ برتر، جام حذفی، لیگ کاپ و آسه‌آن کاپ را به دست بیاورد؛ دستاوردی که باعث شد نام او به عنوان یکی از موفق‌ترین مربیان باشگاهی این کشور در فصل اخیر بر سر زبان‌ها بیفتد و مورد توجه رسانه‌ها قرار بگیرد.

کد خبر: 1272580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =