۵۰۰ شهروند اردبیلی پاکبان محرم شدند

شهردار اردبیل اعلام کرد: همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی ۵۰۰ نفر از شهروندان‌ِ عزادار حسینی در اردبیل پاکبان محرم شده و برای پاکسازی شهر به پاکبانان شهرداری کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، محمود صفری روز یکشنبه با بیان این‌که امسال هم با مشارکت شهروندان عزاداری حسینی طرح پاکبانان محرم در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در اردبیل در حال اجراست، اظهار کرد: امسال برای مشارکت در این طرح ۵۰۰ نفر از شهروندان ثبت نام کردند که فعالیت خود را از صبح دیروز آغاز کرده‌اند.

وی افزود: پاکبانان افتخاری محرم در کنار نیروهای شهرداری اردبیل با حضور در خیابان‌ها و معابر به‌ویژه مسیرهای دسته‌های عزاداری نسبت به تنظیف شهر اقدام می‌کنند تا فضای شهری مناسب و در خور این ایام معنوی برای شهروندان فراهم شود.

شهردار اردبیل همچنین گفت: پاکبانان محرم علاوه بر حضور در مرکز شهر و مسیرهای دسته‌های عزاداری، در محله های مختلف شهر اردبیل نیز حضور دارند و در واقع امسال رویکرد این طرح حضور فعال در محله های شهر تعیین شده است.

وی اضافه کرد: طرح پاکبانان محرم همه ساله با استقبال باشکوه شهروندان با هدف فرهنگ‌سازی زیست محیطی، ترویج استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی ، پاکسازی سیمای شهر و مشارکت شهروندان در تمیز نگه‌داشتن شهر اجرا می‌شود.

صفری اظهار کرد: پاکبانان افتخاری محرم اردبیل در قالب چندین گروه در تمام مسیرهای منتهی به پیاده‌راه عالی‌قاپو و بازار حضوری فعال دارند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1273112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =