آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در فیروزآباد

رئیس اورژانس استان فارس از آخرین وضعیت درمانی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد - کوار خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مسعود عابد با اشاره به پیگیری مستمر مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) عنوان کرد: با انتقال مصدومان به مراکز درمانی و پایش لحظه‌به‌لحظه وضعیت جسمانی آنان، تاکنون در مجموع ۳۰ نفر از حادثه‌دیدگان در بیمارستان‌های مختلف استان بستری هستند و روند درمان آنها با نظارت کامل در حال انجام است.

وی در ادامه با تشریح جزئیات پذیرش مصدومان در مراکز درمانی گفت: در بیمارستان نمازی شیراز، ۱۵ نفر پذیرش شده‌اند که از این تعداد، ۵ نفر پس از دریافت خدمات درمانی و تثبیت وضعیت عمومی ترخیص شده‌اند و ۱۰ نفر دیگر به دلیل شرایط بالینی، همچنان تحت مراقبت تیم‌های تخصصی بیمارستانی قرار دارند.

رئیس اورژانس استان فارس، گفت: بیمارستان شهید رجایی شیراز نیز با پذیرش ۱۷ مصدوم، با به‌کارگیری کامل ظرفیت درمانی، در حال ارائه خدمات تخصصی و مراقبت‌های ویژه است. تیم‌های پزشکی این مرکز با آمادگی شبانه‌روزی، پیگیری وضعیت مجروحان را در دستور کار دارند و بخش‌های اورژانس و بستری به‌طور کامل در حالت آماده‌باش هستند.

عابد اعلام کرد: ۳ نفر از مصدومان نیز به بیمارستان قائم فیروزآباد منتقل شده‌اند و در این مرکز تحت درمان و پایش مستمر قرار دارند.

وی در پایان تأکید کرد: فرآیند درمان مصدومان با همراهی کادر درمان و تحت نظارت مراکز تخصصی ادامه دارد و اطلاعات تکمیلی در خصوص روند درمان از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1274719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =