نوشیدن آب زیاد کبد را چرب می‎‌کند؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیه‌ای مبنی بر موثر بودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، عنوان کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می شود؟ مطرح کرد: عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات (به طور اختصاصی تر کربوهیدرات های ساده مانند ترکیبات حاوی قند) است.

بیشتر بخوانید:

نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب

بنابر اعلام وزارت بهداشت، آب، یک ترکیب بدون کالری است که با هیچ مکانیسمی نمی تواند برای فرد کبد چرب ایجاد کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1274810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =