افتتاح مرکز فوق‌تخصصی سرطان در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد با اشاره به توسعه خدمات درمانی این مرکز، از افتتاح قریب‌الوقوع بخش «بومکر» مرکز تخصصی و فوق‌تخصصی سرطان شهید رئیسی خبر داد؛ مرکزی که قرار است خدماتی از جمله جراحی، پرتودرمانی و شیمی‌درمانی را با همکاری گروه‌های تخصصی هماتولوژی، انکولوژی و رادیوانکولوژی به بیماران ارائه کند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز خراسان رضوی، بیمارستان امام رضا(ع) مشهد به عنوان بزرگ‌ترین مرکز درمانی شرق کشور با دارا بودن بیش از ۱۰۰ بخش و ۱۳۰۰ تخت فعال، رتبه عالی ارائه خدمات درمانی در سطح ملی را کسب کرده و در حال حاضر ماهانه پذیرای حدود ۲۴ هزار بیمار بستری است. همچنین در سال گذشته ۲۴ هزار عمل جراحی اورژانسی و غیراورژانسی در ۳۱ اتاق عمل این بیمارستان انجام شده است.

بخش‌های ویژه‌ای نظیر سوختگی، عفونی، قلب کودکان و توانبخشی در این مرکز فعال هستند و بزرگ‌ترین کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در همین مجموعه قرار دارد که ماهانه بین ۱۳ تا ۱۸ هزار بیمار سرپایی را پذیرش می‌کند.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به راه‌اندازی دستگاه «پت اسکن» برای تشخیص دقیق سرطان، اظهار کرد: این روش جدید تصویربرداری که پیش‌تر تنها در بیمارستان رضوی مشهد در دسترس بود، به‌زودی در این مرکز نیز با تعرفه دولتی ارائه خواهد شد.

وی همچنین از ساخت بخش پیوند مغز استخوان در این مرکز خبر داد و افزود: با کمک خیرین حوزه سلامت، این بخش تخصصی به‌زودی راه‌اندازی شده و برای نخستین بار امکان انجام پیوند مغز استخوان در بیمارستان امام رضا(ع) فراهم خواهد شد.

در ادامه، معاون سلامت بیمارستان از میانگین مراجعه ماهانه ۱۴ هزار نفر به اورژانس عدالتیان خبر داد و تأکید کرد: بسیاری از مراجعات غیرضروری بوده و فرآیند درمان آن‌ها در مطب‌ها و درمانگاه‌ها قابل انجام است.

وی افزود: در حال حاضر تعیین‌تکلیف بیماران اورژانسی در کمتر از ۶ ساعت انجام می‌شود تا خدمات به‌موقع و مؤثر به بیماران ارائه شود.

همچنین معاون توسعه بیمارستان با اشاره به هزینه‌های ساخت مرکز سرطان شهید رئیسی، گفت: برای تکمیل نهایی این پروژه، حدود پنج هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

بخش گردشگری سلامت این مرکز نیز با ظرفیت ۱۷ تخت، ماهانه به ۱۲۰۰ بیمار خارجی از کشورهای مختلف خدمات ارائه می‌دهد.

به گفته مسئولان بیمارستان، بیش از ۵۰ درصد بیماران این مرکز از سایر شهرهای استان و کشور هستند که به دلیل نبود امکانات درمانی کافی در محل سکونت خود، به مشهد مراجعه می‌کنند.

در آستانه ایام اربعین و دهه پایانی ماه صفر، بیمارستان امام رضا(ع) آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی به زائران و مجاوران را دارد.

خبرنگار: محمدرضا نصیری

انتهای پیام/

کد خبر: 1276405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =