آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر کرم برنجی راحت و فوری

دسر کرم برنجی نوعی دسر بسیار خوشمزه و با طعمی ویژه است که شباهت زیادی به شیربرنج دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسر کرم برنجی نوعی دسر بسیار خوشمزه و با طعمی ویژه است که شباهت زیادی به شیربرنج دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه فرنی بستنی دسری عالی مخصوص روزهای گرم

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه چای چورگی یا نان چای زنجانی با طعمی اصیل

دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند. کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسرها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. دسر کرم برنجی نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه با پایه برنج است که شباهت زیادی به شیر برنج دارد با این تفاوت که برخی مواد دیگر مثل زرده تخم مرغ، پودر ژلاتین، کره و... به آن اضافه می‌شود و حالت قالبی دارد. اگر دوست دارید این دسر نرم و لطیف و متفاوت را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر کرم برنجی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر کرم برنجی
برنج نیم دانه: ۱۰۰ گرم
شیر: ۳ لیوان
پودر قند: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۲۵ گرم
پودر ژلاتین: ۲۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر کرم برنجی

برای شروع کار ابتدا برنج نیم‌دانه را که از ۴ ساعت قبل خیس کرده‌اید، با دو لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آب برنج کم‌کم کشیده و برنج پخته شود، سپس شیر را اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا شیر کم کم با برنج بجوشد و برنج کامل بپزد و مواد به غلظت برسد. در این فاصله زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را با همزن برقی انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. ان مخلوط را به مدت ۵ دقیقه روی بخار کتری درحال جوش بگذارید و مدام هم بزنید. در مرحله بعد کره، پودر هل و پودر ژلاتین را داخل قابلمه شیر و برنج بریزید و هم بزنید تا با داغی مواد حل شوند. مواد را هم بزید تا یکدست شود. حالا قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید مواد از داغی بیفتد و فقط گرم باشد.

حالا ترکیب زرده تهم مرغ و پودر قند هم زده را که خنک شده است، به مواد قابلمه اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید تا مواد یکدست شود. حالا مایه دسر را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت ۵ ساعت توی یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از این مدت زمان دسر را داخل ظرف سرو برگردانید و روی دسر را با پودر پسته و پودر گل محمدی تزیین کنید، نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1277039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =